Sociale medier markedsføring

Du har fået oprettet din blog, og er på udkig efter at udforske de sociale medier for, at finde potentielle læsere. Det er vigtigt, at du allerede fra starten benytter dig af de sociale medier, da dette er en af bloglæsernes foretrukne muligheder for, at følge deres favorit blogs.

Når du får besøg af potentielle bloglæsere fra blogkommentarer, forums, søgemaskiner eller en helt fjerde mulighed, så er det vigtigt, at du giver dem alle mulighederne for at følge dig, således du ikke mister disse. Så snart du har oprettet en profil på de sociale medier, så findes der selvfølgelig også teknikker til at vokse antal følgere, men i starten vil din tilstedeværelse være nok.

Vi har herunder samlet alle vores guides til sociale medier markedsføring, som omfatter Instagram, Facebook, Bloglovin, Pinterest og Twitter. Du skal blot udvælge de indlæg du har lyst til at læse, og trykke på billedet efterfølgende.

[ess_grid alias=”sociale-medier-tag”]

 

Sociale medier markedsføring for bloggere

De strategier som anvendes af virkosmheder kan sagtens anvendes af bloggere, men herudover er der også strategier specielt udarbejdet til bloggere. Alle disse vil vi tage med i vores indlæg omkring markedsføring på sociale medier. Alle indlæg er skrevet således at alle kan være med, og selvom niveauet i mange af disse er højt, så er de dog skrevet på et niveau så alle kan være med. Er du helt nybegynder indenfor markedsføring via sociale medier, så vil vi anbefalde dig at læse vores indlæg i den rækkefølge som bliver fremvist i højre side under titlen “Sociale medier for nybegyndere”. Dette sikre blot, at du får den korrekte viden på det korrekte tidspunkt. Når du har læst disse indlæg tilegnet nybegyndere, så vil du have en bred viden omkring sociale medier markedsføring, og kan give dig i kast med dette for din blog. Herudover vil du også nemt kunne udvælge præcis de indlæg som du finder interessant herover, og udvide din viden endnu mere.

Benyt artiklerne som et sociale medier kursus

Artiklerne kan sagtens benyttes som et kort kursus, hvor du igennem selvstudie opnår en høj viden omkring markedsføring på sociale medier. Der vil selvfølgelig ikke være en kursusholder, men herimod mulighed for at stille spørgsmål igennem både vores e-mail- og kommentarsystem. Selvom der er visse ulemper ift. et “rigtigt” kursus, så vil vi påpege at benyttelsen af Unitate.dk er helt gratis.

Scroll to Top