Tekniske guides

Det hele starter med spørgsmålet Hvordan Laver Man En Blog? Og når du endelig har fået styr på dette, ved at følge vores guide, så skal du til alle de praktisk og tekniske ting bagved bloggen. Dette hjælper vi dig selvfølgelig også med – så følg blot vores guides herunder.

Når først du har oprettede din blog, så kan du selvfølgelig gå i gang med at blogge med det samme – og gør endelig dette. Men der er også en masse praktisk og teknisk elementer, som du med fordel allerede kan tage fat på nu. Følgende liste vil fremvise alle de områder som vi mener, du skal tage fat på.

Alle vores guides til Google Analytics

[ess_grid alias=”google-analytics”]

Herover ser du alle de indlæg Unitate.dk har skrevet med Google Analytics hjælp. Mangler der en guide på listen, så lad os endelig høre fra dig. 

 

Alle vores guides til søgemaskineoptimering

[ess_grid alias=”seo-tag”]

Herover finder du alle vores indlæg med hjælp til SEO, hvor vi har skrevet en række guides dedikeret til bloggere og hvordan de får udnyttet trafikken fra søgemaskinerne. 

 

Alle vores guide til WordPress

[ess_grid alias=”wordpress-tag”]

Mangler du WordPress hjælp, så har vi sammensat en række guides som kan hjælpe dig på vej. Disse er både dedikeret til de erfarende og nybegynderen. Se mere på vores side for WordPress her.

 

Alle vores guides til Google Webmaster Tool/Search Console

[ess_grid alias=”google-search-console”]

 

Alle de andre tekniske guides

[ess_grid alias=”andet-teknik”]

 

Tekniske guides fra Unitate

Bloggerne bagved Unitate.dk har igennem tiden skrevet en række tekniske guides, som du kan bruge til din blog. Emnerne strækker bredt, og der er således stor sandsynlighed for, at du finder svaret på dit spørgsmål her på Unitate.dk. Kan du dog ikke finde den guide du leder efter, så kan du benytte søgefeltet i højre side.

Tekniske guide for nybegyndere?

Er du helt ny indenfor blogging, så har vi også sammensat en perfekt rækkefølge af de guide, som vi mener du benytte. Du finder disse tekniske guide for nybegyndere i højre side. Mangler der en guide på listen, så vil vil anbefale at du benytter søgefunktionen.

Scroll to Top