Tekniske guides

Det hele starter med spørgsmålet Hvordan Laver Man En Blog? Og når du endelig har fået styr på dette, ved at følge vores guide, så skal du til alle de praktisk og tekniske ting bagved bloggen. Dette hjælper vi dig selvfølgelig også med – så følg blot vores guides herunder.

Når først du har oprettede din blog, så kan du selvfølgelig gå i gang med at blogge med det samme – og gør endelig dette. Men der er også en masse praktisk og teknisk elementer, som du med fordel allerede kan tage fat på nu. Følgende liste vil fremvise alle de områder som vi mener, du skal tage fat på.

Alle vores guides til Google Analytics

 • Læs guiden
  Sådan får du Google Analytics på din blo...
 • Læs guiden
  Benyt Google Analytics til din fordel – l...
 • Læs guiden
  Hvordan bevæger folk sig på din blog? Goo...
 • Læs guiden
  Finder dine besøgende hvad de efterspørge...
 • Læs guiden
  Finder dine besøgende hvad de efterspørge...

Herover ser du alle de indlæg Unitate.dk har skrevet med Google Analytics hjælp. Mangler der en guide på listen, så lad os endelig høre fra dig. 

 

Alle vores guides til søgemaskineoptimering

Filter - All
CTR
Intern linkbuilding
Linkbuilding
On-page SEO
SEO fejl
SEO indhold
Søgemaskineoptimering
Teknisk SEO

Herover finder du alle vores indlæg med hjælp til SEO, hvor vi har skrevet en række guides dedikeret til bloggere og hvordan de får udnyttet trafikken fra søgemaskinerne. 

 

Alle vores guide til WordPress

Filter - All
Wordpress

Mangler du WordPress hjælp, så har vi sammensat en række guides som kan hjælpe dig på vej. Disse er både dedikeret til de erfarende og nybegynderen. Se mere på vores side for WordPress her.

 

Alle vores guides til Google Webmaster Tool/Search Console

 • Læs guiden
  Tilmeld sitemap til Google Search Console (...
 • Læs guiden
  Tilknyt Google Search Console til din blog ...
 • Læs guiden
  Sådan benytter du som blogger Google Webma...
 • Læs guiden
  Sådan forbedrer du din CTR med Google Data...
 • Læs guiden
  Vigtigheden af Google Search Console

 

Alle de andre tekniske guides

 

Tekniske guides fra Unitate

Bloggerne bagved Unitate.dk har igennem tiden skrevet en række tekniske guides, som du kan bruge til din blog. Emnerne strækker bredt, og der er således stor sandsynlighed for, at du finder svaret på dit spørgsmål her på Unitate.dk. Kan du dog ikke finde den guide du leder efter, så kan du benytte søgefeltet i højre side.

Tekniske guide for nybegyndere?

Er du helt ny indenfor blogging, så har vi også sammensat en perfekt rækkefølge af de guide, som vi mener du benytte. Du finder disse tekniske guide for nybegyndere i højre side. Mangler der en guide på listen, så vil vil anbefale at du benytter søgefunktionen.