Lav en blog i 2015

Lav en blog i 2015, blot med de informationer du finder på denne side? Det burde nemlig ikke være svære, og det er det heller ikke! Vi har sammensat en rigtig god guide til, hvordan du laver en blog nemt og hurtigt. Herudover har vi samlet en række links til alle de indlæg vi har skrevet igennem tiden, som kan hjælpe dig med at lave en blog nemt og hurtigt. Lav en blog så den både bliver pæn, funktionel og nem for dig at benytte, er slet ikke så svært længere, som det var for bare få år siden. Dette betyder, at du slet ikke behøver nogen teknisk baggrund for at lave en blog, og ved at følge vores guide, så kan dette faktisk gøres på kun 10-15 minutter.

  1. Finde på dette rette navn. Det første du skal gøre er, at finde på det rette navn til din blog. Dette kan være svært, da navnet betyder rigtig meget for din blog. Derfor har vi skrevet en kort guide til dette her.
  2. Bestil navnet/domænet. Når du har fundet et ledigt domæne, så skal dette købes. Dette kan ske flere forskellige steder, og vi fremviser i guiden hvor det nemt kan gøres.
  3. Vælg webhotel. Når domænet/navnet er købt, så skal webhotellet købes. Igen vil vi fremvise dig nemt og hurtigt hvad du skal vælge.
  4. Opsætning af WordPress samt design. Så snart domænet/navnet er godkendt, så skal vi have opsat WordPress, hvilket sker på kun få minutter. Så snart dette er sket, så kan vi vælge det rette design til bloggen.

Knappen herunder leder dig videre til vores overskuelige guide, som nemt guider dig igennem alt fremvist herover. Lav blog på 1,2,3 og 4 steps skulle der til! Som allerede nævnt, så kan du faktisk lave en blog på 10-15 minutter.

button

Lav en blog med WordPress

I vores guide fremviser vi hvordan man kan lave en blog med WordPress, som er det bagvedliggende system som gør, at du ikke skal kunne forstå koderne bagved bloggen. Vi har valgt at arbejde med WordPress, da dette er det nemmeste og mest sikre CMS-system for nye bloggere (og eksperter for den sags skyld). Når du har fået opsat din blog, så giver guiden en kort introduktion til WordPress – og så kan du ellers gå på opdagelse.

Lav en blog og få succes med det samme! Sådan er det ikke helt, og derfor kan det være en god ide, allerede fra starten at sætte sig ind i WordPress. WordPress er rigtig nemt at gå til, og allerede uden at læse vores indlæg omkring emnet, vil du kunne skrive og udgive en masse indlæg. De indlæg du finder herunder, er blot for at give dig endnu mere viden indenfor emnet.

[ess_grid alias=”wordpress-tag”]

 

Lav en blog med masser af trafik

En ting som alle bloggere ønsker er, at kunne lave en blog, og få en masse trafik efterfølgende. Dette sker desværre ikke af sig selv, men der er en masse du kan gøre for, at tiltrække den trafik du ønsker. Det betyder, at du sagtens på sigt kan få den trafik som du ønsker.

Lav en blog med fokus på SEO og sociale medier fra starten, og du vil på sigt have nemt ved at skabe den ønskede trafikmængde. SEO går kort og godt ud på, at du gør din blog velegnet for søgemaskiner (fx Google), og jo mere de kan ”lide” din blog, jo flere besøgende har de lyst til at sende din vej. Sociale medier er hjemmesider som Facebook, Twitter og Pinterest, hvorigennem folk dagligt er på udkig efter nyt indhold. Hvis du giver dem det indehold de er på udkig efter, så vil de både følge dig på de sociale medier samt besøge din blog.

De bedste indlæg omkring SEO

[ess_grid alias=”seo-tag”]

 

De bedste indlæg omkring sociale medier

[ess_grid alias=”sociale-medier-tag”]

 

Lav en blog og tjen penge

Ligesom trafik, så er der rigtig mange bloggere som har et ønske om, at kunne tjene penge på deres blog. Ofte er rækkefølgende lav en blog -> trafik -> indtjening, og derfor skal du selvfølgelig først have trafikken, før du kan tjene penge.

Lav en blog med fokus på indtjeningen fra starten, og du vil på sigt kunne tjene penge på bloggen. Det er ikke altid nemt, men så længe du har et fokus på, at dette er målet med bloggen, så skal det nok komme på sigt. Den vigtigste parameter er her tålmodighed.

[ess_grid alias=”tjen-penge”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top