— Ressourcer —

 Alt det værktøj du har brug for som blogger

Interesseret i hvilke værktøjer og ressourcer vi benytter til vores egne blogprojekter? Jamen så har vi selvfølgelig samlet en liste over dem alle sammen lige her. Dette er en liste som konstant udvikler sig – så tjek endelig tilbage på et andet tidspunkt.

— Webhosting —

Unoeuro: Til alle vores blogs har vi hosting ved Unoeuro. Det er nem og hurtigt at lave en blog, og de har en simpel 1-click installation af WordPress som gør det nemt at komme i gang.

— CMS-systemer mv. —

WordPress: Efter at have prøvet utallige CMS-systemer til styring af blogs, så er vi altid vendt tilbage til Worpress. Derfor er dette i dag, det eneste CMS-system sm vi anbefaler.

Shopify: Er du på udkig efter et CMS-system til mere en blot din blog, så kan Shopify være en en mulighed. Shopify giver dig nemt mulighed for, at oprette din helt egen webshop for blot 270 kr. om måneden (opgraderingsmulighederne starter ved 740 kr. og 1670 kr.).

Woocommerce: Er du på udkig efter et webshop system, som du kan koble sammen med din WordPress installtion – og så helt gratis? Så kan Woocommerce være muligheden.

— Plug-ins (til WordPress) —

Yoast: Ifølge os det bedste SEO plug-in på markedet. Har du intention om at få besøgende fra søgemaskinerne, så kan du ikke undvære dette plug-in. F.eks. giver Yoast dig en analyse af dit blogindlæg, hvorpå du kan foretage rettelser. Læs vores guide her.

Google Adsens plug-in: Ønsker du at tjene penge på din blog, så kan du nemt og hurtigt indsætte Adsense bannerreklamer på din blog igennem dette plug-in. Du behøver ikke at indsætte en kode i hervt indlæg, da selv plug-innet tager sig af dette. Læs vores guide til at tjene penge igennem Google Adsense her.

Custom sidebar: Ofte tillader et WordPress design ikke at du tilknytter forskelligt indhold til din sidebar, alt efter hvor du er på bloggen. Det giver dog ofte mening, at tilpasse din sidebar alt efter indholdet. Dette kan du gøre med Custom sidebar plug-innet.

Bloom: Et gennemført e-mail/nyhedsbrev-system som nemt kan kobles til de store udbydere som f.eks. Mailchimp. Flote design og nemt at gå til fir nybegyndere.

Redirection: Igennem dette plug-in kan du nemt ændre URL’en på dine blogindlæg, uden at miste den værdi du har opbygget overfor søgemaskinerne. Læs mere omkring redirects her.

— Design (WordPress) —

Themeforest: Et af de steder, som vi især er glade for at finde vores premium temaer (gns. pris omkring 250-450 kr.) er ved Themeforest, som har et stort udvalg med mange muligheder.

Elegant Themes: Elegant Themes laver en række flotte designs, som alle er af rigtig høj kvalitet. Du får nemt adgang til alle deres temaer og plugin med et års medlemskab.

— Tjen penge online —

Partner-ads: Ønsker du at tjene penge på din blog, så findes der mange muligheder (læs vores guide her). Vi har selv erfaringer med Partner-ads, og kan derfor anbefale dette sted. Læs hele vores guide til affiliate marketing og Partner-ads her.

— E-bøger —

Google Analytics for bloggere: Sådan benytter du GA til at få informationer omkring dine besøgende, som du kan benytte til at få endnu flere besøgende. Find alle vores e-bøger her.

Instagram for bloggere: I denne e-bog fremviser vi strategier til, hvordan du får flere følgere på Instagram og efterfølgende på din blog. Find den gratis e-bog her.

 

NB: links på denne side kan indeholder affiliate links, hvilket betyder at vi tjener penge når du benytter de ydelser vi henviser til. Vi bruger disse til at udbygge Unitate.dk til din fordel. Endvidere henviser vi kun til ting vi selv benytter/har testet, og således kan stå mere en 110% indefor. 

Scroll to Top