— Om Unitate.dk —

Konceptet bagved Unitate.dk er simpelt – af bloggere, til bloggere! Hjemmesiden er skrevet af bloggere med det formål, at hjælp nye og eksisterende bloggere med at få succes. Unitate.dk vil af mange blive betegnet som førstehjælp til bloggere, hvor man kan finde en løsningen på alle dine (blog)problemer.

Unitate er det latinske ord for Sammenhold, hvilket vi mener er et af de ord som betegner blogverdenen perfekt. Den danske blogverden er et sted hvor du finder ligesindede – skaber en forbindelse med din omverden! Har du fået interesse i at være blogger? Så anbefaler vi, at du læser vores Hvordan laver man en blog -guide.

— Skribenterne bagved Unitate.dk —

Redaktør: Nicolaj Vinter

Jeg hedder Nicolaj Vinter og leverer dagligt indhold her på Unitate.dk inden for områderne teknologi, hjemmesider, marketing, affiliate-markedsføring og aktuelle tendenser. Min erhvervserfaring omfatter mere end et årti inden for digital marketing, hjemmesideudvikling og affiliate-markedsføring, hvor jeg har arbejdet for adskillige digitale webbureauer, mediebureauer og som selvstændig freelancer siden 2012. Jeg har en solid uddannelsesmæssig baggrund med en bachelorgrad i Erhvervsøkonomi og en kandidatgrad i Marketing fra Århus Handelshøjskole / BSS.

Blogger

2012-2024, Vinterfryd
2014-2024, Unitate
2015-2024, JustBrowsing.dk

Faste Skribenter

Line Clemmensen

Line-rundJeg hedder Line Clemmensen, og jeg skribler løs på bloggen VidunderligeVirvar. Min blog er mit frirum og min legeplads, hvor jeg viser hverdagsglimt og skriver om alt fra shopping og rejser til mad og hverdagens små glæder. Jeg er journalist med en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Som min uddannelse og blogging afslører, lider jeg af formidlingsfascination, teksttrang og kreativitetskløe. Til dagligt anvender jeg redskaberne fra min journalistiske værktøjskasse som freelancer, hvor jeg skriver til web og tryk.

Det er interessant at kombinere dele af journalistik og kommunikation med blogging for at optimere sit tekstindhold, få nye idéer og arbejde målgruppeorienteret. Find alle Lines indlæg her.

Blogger

2012-2019, VidunderligeVirvar
2015-2019, Unitate

Louise Nielsen

LouiseMit navn er Louise, jeg er sidst i tyverne og bor lidt uden for København. Udover at være nyeste skribent her hos Unitate.dk, blogger jeg til daglig på Lullumut.com. Her har jeg siden juli 2010 skrevet om primært mode og skønhed, men jeg skriver også om mad, bolig, rejser, sundhed og hvad jeg ellers oplever i min hverdag. Min uddannelsesbaggrund er inden for marketing, hvor jeg har læst bl.a. en HD i Marketing Management på CBS, og til daglig arbejder jeg med salg og marketing. Læs alle Louises indlæg på Unitate her.

Blogger

2010-2019, Lullumut
2015-2019, Unitate

Gæsteskribenter

Udover vores faste bloggere, som har en masse godt at byde på, så har vi i ny og næ gæstebloggere, som kommer med deres tips. Herunder ser du nogle af de bloggere, som tidligere har skrevet gæsteindlæg til Unitate (klik på billedet for, at læse deres blogindlæg).

inmobile_soerenSøren Larsen fra virksomheden
inMobile.dk

MetteMette Petersen fra bloggen
getfitinspiration.dk

ErikErik Back, skribent på
bloggen erikback.com

PernillePernille Videbæk content- og
marketing haj bagved Scribbly.dk

Anne-Mette2Anne-Mette Højbjerg fra
bloggen giz-blog.dk

Mette VintherMette Vinther fra bloggen
mettevinther.dk

DanicaDanica Chloe fra bloggen
danicachloe.dk

AllanAllan Bojsen fra
Bojsen IT 

Anton HAnton Hoelstad fra antonhoelstad.dk
og Upjective Digital

EmilEmil Lykkeskov skribent
på mitophold.dk

Scroll to Top