— Om Unitate.dk —

Konceptet bagved Unitate.dk er simpelt – af bloggere, til bloggere! Hjemmesiden er skrevet af bloggere med det formål, at hjælp nye og eksisterende bloggere med at få succes. Unitate.dk vil af mange blive betegnet som førstehjælp til bloggere, hvor man kan finde en løsningen på alle dine (blog)problemer.

Unitate er det latinske ord for Sammenhold, hvilket vi mener er et af de ord som betegner blogverdenen perfekt. Den danske blogverden er et sted hvor du finder ligesindede – skaber en forbindelse med din omverden! Har du fået interesse i at være blogger? Så anbefaler vi, at du læser vores Hvordan laver man en blog -guide.

— Skribenterne bagved Unitate.dk —

Malene Vinter

MaleneMit navn er Malene Vinter og jeg blogger til dagligt på bloggen Vinterfryd.dk samt en række gæsteblogs mv. Når jeg ikke blogger, så arbejder jeg ved ved grafiske opgaver ved VesterKopi i Århus, hvor jeg arbejder med grafiske opgaver, design & fotofremkaldelse. Igennem mit afsluttede studie som multimediedesigner, arbejde og Vinterfryd.dk, så har jeg opbygget mig en del viden omkring både front-end og back-end, når det kommer til blogging. Erfaringerne stammer primært fra min boligblog Vinterfryd.dk, som har eksisteret siden 2012.

Herudover vil jeg også jævnligt skrive guide omkring det at være blogger, og være blogger samtidig med man er studerende, familiemenneske, kæreste samt meget andet. Du finder alle Malenes indlæg på Unitate.dk lige her.

Blogger

2012-2018, Vinterfryd
2013-2018, Unitate
2015-2017, JustBrowsing.dk

Gæsteblogger

2014-2016, TattooLounge

 

Line Clemmensen

Line-rundJeg hedder Line Clemmensen, og jeg skribler løs på bloggen VidunderligeVirvar. Min blog er mit frirum og min legeplads, hvor jeg viser hverdagsglimt og skriver om alt fra shopping og rejser til mad og hverdagens små glæder. Jeg er journalist med en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Som min uddannelse og blogging afslører, lider jeg af formidlingsfascination, teksttrang og kreativitetskløe. Til dagligt anvender jeg redskaberne fra min journalistiske værktøjskasse som freelancer, hvor jeg skriver til web og tryk.

Det er interessant at kombinere dele af journalistik og kommunikation med blogging for at optimere sit tekstindhold, få nye idéer og arbejde målgruppeorienteret. Find alle Lines indlæg her.

Blogger

2012-2018, VidunderligeVirvar
2015-2018, Unitate

 

Louise Nielsen

LouiseMit navn er Louise, jeg er sidst i tyverne og bor lidt uden for København. Udover at være nyeste skribent her hos Unitate.dk, blogger jeg til daglig på Lullumut.com. Her har jeg siden juli 2010 skrevet om primært mode og skønhed, men jeg skriver også om mad, bolig, rejser, sundhed og hvad jeg ellers oplever i min hverdag. Min uddannelsesbaggrund er inden for marketing, hvor jeg har læst bl.a. en HD i Marketing Management på CBS, og til daglig arbejder jeg med salg og marketing. Læs alle Louises indlæg på Unitate her.

Blogger

2010-2018, Lullumut
2015-2018, Unitate

 

— Gæstebloggere —

Udover vores faste bloggere, som har en masse godt at byde på, så har vi i ny og næ gæstebloggere, som kommer med deres tips. Herunder ser du nogle af de bloggere, som tidligere har skrevet gæsteindlæg til Unitate (klik på billedet for, at læse deres blogindlæg).

inmobile_soerenSøren Larsen fra virksomheden
inMobile.dk

MetteMette Petersen fra bloggen
getfitinspiration.dk

ErikErik Back, skribent på
bloggen erikback.com

PernillePernille Videbæk content- og
marketing haj bagved Scribbly.dk

Anne-Mette2Anne-Mette Højbjerg fra
bloggen giz-blog.dk

Mette VintherMette Vinther fra bloggen
mettevinther.dk

DanicaDanica Chloe fra bloggen
danicachloe.dk

AllanAllan Bojsen fra
Bojsen IT 

Anton HAnton Hoelstad fra antonhoelstad.dk
og Upjective Digital

EmilEmil Lykkeskov skribent
på mitophold.dk