WordPress hjælp for bloggere

Hos Unitate.dk hjælper vi rigtig mange bloggere (og hjemmesideejere) med at WordPress hjælp, igennem vores mange artikler og blogindlæg omkring WordPress. Vi har således opbygget et online WordPress kursus, hvor du nemt og bekvemt kan finde de artikler med den viden, som du mangler omkring WordPress. Er du helt ny indenfor feltet, så kan du sagtens få WordPress hjælp her på hjemmesiden – til dette formål har vi sammensat vores nybegynder guider som du finder i højre side. Denne nybegynder guide består af en række forskellige blogindlæg og artikler omkring WordPress, men i den rigtige rækkefølge således, du nemt kan lære WordPress selv. Hvis du har en smule erfaring med WordPress, så kan du også med fordel springe de steps over, som du allerede har stiftet bekendtskab med.

Er du blot på udkig efter de seneste blogindlæg omkring WordPress for, at krydre din WordPress blog med lidt ekstra, så kan du finde disse herunder. Du kan endvidere filtre imellem vores artikel for, at finde indlæg omkring WordPress som passer til lige præcis dig.

De seneste blogindlæg vedr. WordPress

[ess_grid alias=”wordpress-tag”]

Online WordPress kursus

Det vi vil forsøge at gøre for dig er, at give dig et online WordPress kursus således, du nemt kan foretage de ting du ønsker på din WordPress blog. Som allerde nævnt, så kan du i sidebaren under titlen “WordPress for nybegyndere” finde vores “WordPress kursus”, i den rækkefølge som vi ønsker at du skal følge det i. Selvom WordPress er et helt rigtig CMS for alle, da det både er nemt og intuitivt, så bliver det blot nemmere, hvis du læser indlæggene i den rigtige rækkefølge. Ønsker du en bestemt form for hjælp til wordpress, så kan du altid vælge præcis den type indlæg du er på udkig efter herover.

Lær WordPress på dansk

Alle indlæg her på Unitate.dk er på dansk, da du således er sikret at opnå den største forståelse. Herudover forsøger vi at forklare alle fagsprog således, at alle kan være med samtidig med, at du lære nok omkring WordPress termologien, at du efterfølgende kan snakkede med andre omkring dette. At få Wordpress hjælp igennem Unitate.dk er let, da alle indlæg indeholder gode forklaringer samt billeder således, du nemt kan finde præcis sammen sted på din egen blog. Vi tillader endda at du udprinter vores guides, således du nemt kan have disse liggende ved siden af din computer imens du arbejder på din blog. Tryk nemt på CTR+P eller CMD+P på hver WordPress hjælpeindlæg, og du vil få muligheden for at printe dette.