SEO guide: Søgemaskineoptimering for bloggere

På denne side har vi forsøgt at sammensætte en liste, med alle de gode artikler vi har skrevet omkring søgemaskineoptimering (SEO). Følg med her på siden, hvor vi løbende vil fremvise de nyeste artikler fra Unitate omkring SEO. Hvis du er nybegynder som er på udkig efter en SEO guide, så har vi også sammensat en en række blogindlæg til din. Du finder SEO guiden for nybegynder i højre side, hvor du igennem 9 steps får den komplette guide til SEO for bloggere.

Men hvad er det så helt præcist at SEO betyder? og hvordan kan det hjælpe din blog? SEO er processen hvor du gør din blog mere venlig overfor søgemaskiner som f.eks. Google således, du får flere besøgende fra disse. Helt simpelt kan det siges, at SEO benyttes til at skaffe dig flere besøgende – besøgende som igennem Google er på udkig efter lige netop dit indhold. Hvis du tænker over hvor meget du selv benytter Google på daglig basis, så giver det hurtigt mening, at være repræsenteret på denne. Den største søgemaskine i Danmark (og det meste af verden) er Google, og derfor er vores tips på Unitate.dk baseret på Googles retningslinjer.

Er du på udkig efter avanceret artikler omkring digital markedsføring, SEO, ledelse etc.? Så kig forbi nicolajvinter.dk for fyldstgørende artikler.

Seneste SEO indlæg fra Unitate.dk

[ess_grid alias=”seo-tag”]

SEO guide for bloggere på Unitate

Efter at vi har arbejdet med SEO i mange år, og har benyttet vores viden til at gavne mange bloggere, har vi den fornødne viden til at hjælpe din blog til tops på Google (og de andre søgemaskiner). Du kan læse mere omkring hvem vi er, samt hvordan vi har indsamlet vores viden her.

Vores SEO artikler tager den almene samt den profesionelle blogger i hånden, og fremviser hvordan søgemaskineoptimering kan være muligheden til, at skabe mere trafik til ens blog. Emnerne indenfor SEO vil spænde bredt, og der vil derfor være artikler omkring SEO til alle. Er du nybegynder med SEO, så vil vi anbefale at du benytter vores nybegynder guide, som du finder i 9 steps i højre side.

SEO for begyndere

Om du er nybegynder eller erfaren indenfor SEO, så er der noget at lære fra Unitate.dk. Når det kommer til SEO for begyndere, så har vi taget særlig hånd om jer ved, at opsætte den helt korrekte rækkefølge af indlæg, som du finder i højre side under titlen “SEO for nybegyndere”. Vi har valgt at opsætte disse indlæg i denne rækkefølge, da vi således er sikret, at du får informationen i den rigtige rækkefølge – hvilket vil skabe et bedre indlæringskurve for dig. Er du derimod på udkig efter et præcist emne indenfor SEO markedsføring, så kan du altid vælge dette præcise indlæg herover, eller benytte vores filter funktion til at finde den type af indlæg, som passer til dig og dine SEO markedsførings behov.

Vi kalder det en “SEO guide”

Vi kalder det en SEO guide, fordi alle vores indlæg sammensat, bliver én stor SEO guide. Vi tager dig nemlig igennem hele processen med SEO, og guider dig fra A til Z. Vores SEO guide kan som allerede nævnt benyttes af alt fra nybegyndere, professionelle til folk der blot ha lugtet til feltet før.

— SEO FAQ —

Hvad går SEO ud på?

SEO går kort og godt ud på, at du gør din blog mere venlig overfor søgemaskinerne igennem tiltag på din blog og tiltag eksternt fra din blog. Jo mere venlig du gør din blog overfor søgemaskinerne, jo flere besøgende kan du få til din blog.

Hvad skal jeg starte med ift. SEO?

Da der er rigtig mange SEO tiltag du kan gøre for din blog, så kan det være en ide at starte med vores “begynderguiden“, som du finder i højre side. På denne måde er du sikret den rigtige inforamtion.

Hvad er on-page og off-page SEO?

On-page er de SEO tiltag som du foretager på din egen blog, og off-page dem du finder eksternt fra din blog. Vi har her på Unitate.dk især fokus on-page SEO, da dette er tiltag som alle kan foretage med det samme, og herved få flere besøgende.