Vi lancerer projektet LAVBLOG.dk

Lavblog.dk

Unitate.dk er efterhånden blevet en stor portal, hvor en række bloggere skriver en masse gode indlæg til nye og eksisterende bloggere. Lige i skrivende stund er der 113 indlæg, som er skrevet af en række faste bloggere og en række flinke gæstebloggere. Dette er selvfølgelig fantastisk, at så mange bloggere har lyst til at dele deres egne tips og tricks samt hjælpe andre bloggere, men mængden af indlæg kan også gør det svært at finde præcis det man leder efter.

Vi har oprettet en række opsamlingssider, som nemt giver overblik over diverse emner og fremviser de bedste indlæg (i den rigtige rækkefølge). Et emne vil der altid være behov for at finde, nemlig en guide til at lave en blog. Så for at sikre os, at folk hele tiden kan finde denne, og alle de dertilhørende blogindlæg, så har vi lavet bloggen Lavblog.dk.

Hele konceptet bagved hjemmesiden er således, at fremvise den primære guide til at lave en blog – så den ikke forsvinder i mængden. Men endnu vigtigere, at vi fremviser alle de vigtige guides der skal bruges som noget af det første (som godt kan være svært at finde her på Unitate.dk – da vi også skriver om tips og tricks til bloggere der har eksisteret i flere år).

blogging

Når man laver en blog, så er der det vigtigt at man ikke får alt for mange informationer og endnu vigtigere, at man får de rigtige informationer i den rigtige rækkefølge = og herved blev Lavblog.dk født. Vi er meget kritiske med hvilket indlæg der kommer på Lavblog.dk fordi, det skal overholde 3 krav:

  1. Forvirre det folk som ikke er tekniske?
  2. Er det nødvendig i den første periode af bloggen?
  3. Kan man undvære det indenfor en periode på 1 måned?

Som du nok allerede har gættet, så er det ikke alle indlæg her på Unitate.dk som overholder disse krav. Dette er selvfølgelig heller ikke meningen, men herved opstår problemstillingen med de helt ”ny” bloggere.

Lavblog.dk har vi endvidere udvidet med en sektion, som indeholder en liste over de blogs, som har lavet deres blogs igennem guiden. Hele ideen med denne er, at fremvise folk som gerne vil lave en blog, hvad resultatet kan være. Og måske endnu vigtigere, hvordan resultatet er for alle de andre der laver en blog, da man jo altid er bange for, at de resultater som ellers bliver fremvist er ”de bedste”.

Der vil være teksten omkring bloggen og bloggerne bagved samt deres tanker omkring det at lave en blog. Herudover informationer omkring tema mv.

Kig endelige forbi Lavblog.dk som er online allerede i dag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top