Vinteren er på vej – få styr på dine låse

PB Låse & Sikring har disse råd til dig så du slipper for ”syge” kolde låse.
Dem som cykler, har jo et rent og varmt hjerte, så få nu også styr på din kolde cykellås, da det kan være et mareridt om vinteren.

Men der findes heldigvis en del tips, som kan redde dine kolde morgener, så du slipper for knækkede nøgler og brækkede kolde fingre.

Vi har fået vores låsesmed til at komme med disse gode tips:

Brug låsespray som minimum en gang om året for at forebygge dette problem. Låsespray er specielt beregnet til låse, så derfor brug aldrig normal olie til dine låse. Er det frostvejr, så brug især ikke olie, da dette kan gå helt galt, så brug låsespray til at tø låsen op.

Et andet godt tip er, at bruge en lighter til at varme din nøgle op med. Varm nøglen op inde i flammen et kort øjeblik og sæt den derefter ind i låsen. Men denne løsning er kortvarig, så du skal sikkert bruge din lighter igen senere hen på dagen.

Det tredje tip vi har er, at hælde varmt vand i en frysepose og selvfølgelig slå en knude på posen. Brug derefter posen til at varme låsen, og stik så nøglen i og prøv stille og roligt at få låsen drejet. Denne teknik kan kræve flere forsøg, så her skal du have lidt tålmodighed.

Er du desperat og har du ingen af tingene på dig, så kan du bruge dine varme hænder til at varme låsen. Denne løsning er bestemt ikke behaglig, men hvad gør man dog ikke i desperate situationer!

Går alle disse forsøg i vasken er vores sidste tip, at du dropper din cykel og bestiller en taxa eller bider i det sure æble og finder den nærmeste bus.

Derfor… Sørg for at kom problemer til livs inden uheldet er ude, så derfor smør din lås en gang om året med låsespray.

Skulle du have problemer med dine dørlåse eller andre låse så kontakt os gerne. Det er helt gratis J

Så har du brug for en låsesmed København, låsesmed Frederiksberg, låsesmed Amager, låsesmed Østerbro eller andre steder i Storkøbenhavn, kan du ringe gratis på 31313515.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top