Blogger-event på Restaurant Rivas

Mandag d. 30. september var en række bloggere fra Aarhus inviteret til Restaurant Rivas for at afprøve deres nyeste initiativ – Hverdags Spontanitet. Rivas synes det er synd at studerende og andre århusianere uden alt for mange penge på lommen ikke har råd til at hygge sig i hverdagen, men må gemme alt det sjove til weekenden. Derfor har de fået en aftale på plads med Biocity, så du nu hver mandag, tirsdag og onsdag kan få en velkomstdrink, stor persisk buffet, 4,4 liter popcorn og en biografbillet til en valgfri film, alt sammen for kun 199 kr.!

DSC_0029

Det var denne pakke, som bloggerne afprøvede, og de blev budt velkommen med rød løber og velkomstdrink af Saii, som var aftenens vært. Det er hans familie, som ejer restauranten, mens han selv er ved at færdiggøre en kandidat i marketing. Mens alle fandt sig til rette rundt omkring bordene var der hyggelig snak og der blev sendt mange lange blikke op på buffet-bordet, hvor alle de mange persiske retter stod anrettet. Men inden vi fik lo at gå om bord i maden, så holdt Saii tale, hvor han fortalte om selve konceptet Hverdags Spontanitet, om Restaurant Rivas og dens persiske oprindelse, og også at Rivas på persisk betyder rabarber, og som symboliserer livets træ og kærlighed – og med sådan en titel kan restauranten kun være et godt sted at tage sin kæreste med hen på date!

2013-09-30 18.53.58

Maden var super lækker og der var noget for enhver smag – selv vegetarer kunne spise sig mætte i denne buffet. Og ikke nok med at der var en stor persisk buffet, så var der også en stor og frisk salatbar inkluderet. Så man gik bestemt ikke sulten derfra. Til maden hører husets vin, både rød og hvid, eller sodavand hvis man ikke er så meget til alkohol – det kan jo være hårdt når man skal op på arbejde dagen efter.

DSC_0032

Nogle bloggere valgte at bruge biografbilletten samme aften, mens andre blev og hyggede lidt længere på Restaurant Rivas. Alt i alt et rigtig godt event, med god mad, godt selskab og hyggelig stemning.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top