Der afholdes utallige konkurrencer på de danske blogs, så det er næsten som om, at det hører sig til! Derfor forsøger vi på Unitate.dk at følge trop – og afholder derfor vores første giveaway.

Vi har dedikeret bloggen til at hjælpe nye og eksisterende bloggere med deres blog – og det sammen princip vil gøre sig gældende med denne giveaway. Konceptet for vores første giveaway vil være baseret på, hvad det vigtigste udstyr for en blogger er?! Vi kan ikke forære et kamera væk, men vi ved at kameraet er noget af det vigtigste udstyr en blogger har – derfor giver vi en blogger kamera tilbehørspakke væk til en heldig vinder.

Et af de karakteristiske tegn ved en blogger er, det kamera som hænger langs skulderen – og med det rette udstyr, så kan man som blogger komme langt.

Denne pakke er den perfekte begynder- eller opgraderingspakke for den seriøse blogger. Pakken indeholder følgende…

  • 16 GB SD kort
  • Kamerataske*
  • Blandet kamerafiltre*
  • Digitalkamera batteri*

*Tilpasset til din kameratype.

Så hvordan kan du så vinde denne perfekte kamera tilbehørspakke? Jo du skal såmænd bare skrive en kommentar herunder med link til din blog – og hvis du er rigtig vild, så hoppe på et ben og råbe Unittttaaatttteeeeee. Det var alt 😀

Hvis du synes omkring denne konkurrence, vores guides eller bare os – så kan du følge os på de sociale medier, hvor vi jævnligt holder dig opdateret.

Vi har sammensat denne konkurrence med virksomheden Batteries-Online.dk, som også ved hvor vigtigt det rette udstyr til kameraet er.  Som navnet antyder, så sælger Batteries-Online et stort udvalg af batterier – f.eks. til digitalkamera, laptops samt værktøj. Konkurrencen afslutter den 23 august.

Jeg er ikke blogger..

Er du endnu ikke blogger, men har du fundet sted til vores konkurrence alligevel, så skal du selvfølgelig være velkommen til at deltage alligevel. Men når du nu alligevel er her, så synes vi da, at du skulle læse guiden til at lave en blog her.

Hilsen Malene & Nicolaj

 

Vinderen blev Louise Janner, som er blevet kontaktet pr e-mail. 

Unitate giveaway

32 thoughts on “Unitate giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *