Opret hjemmeside

Opret hjemmeside-blog

At oprette en hjemmeside selv er faktisk noget de fleste kan, det kræver slet ingen teknisk viden, men blot, at du følger denne guide fra start til slut. Opret hjemmeside igennem 5 simple trin, uden at have nogen teknisk viden, og du vil få oprettet en hjemmeside som du kan være tilfreds med. Opret en hjemmeside ved at følge disse trin:

  • Trin 1: Vælg navnet til hjemmesiden.
  • Trin 2: Køb navnet som domæne (ditnavn.dk).
  • Trin 3: Køb webhotel til hjemmesiden.
  • Trin 4: Opsætning af hjemmeside med WordPress.
  • Trin 5: Find korrekt WordPress design til hjemmesiden.

At oprette hjemmesiden igennem disse simple trin vil kun tage 5-10 minutter, og efterfølgende en smule tid til at vælge det rigtige design. At finde og vælge det rette design kan selvfølgelig tag tid, alt efter hvor kritisk du er med designet af din hjemmeside.

Knap_Lav hjemmeside 1

Vi har allerede skrevet en rigtig god guide til, hvordan du laver en hjemmeside, som du kan benytte hvis du ønsker at oprette en hjemmeside du kan være tilfreds med i WordPress. Guiden tager dig igennem alle de trin som du finder herover, og det færdige resultat er således en flot hjemmeside i WordPress.

Opret hjemmeside i WordPress

Vi anbefaler at oprette en hjemmeside i WordPress, simpelthen fordi det er et system som er nemt at gå til samtidig med, at det er nemt at sætte op. Systemet kan både benyttes til blog, hjemmeside og webshops, og du er herved sikret ikke at begrænse din hjemmeside. Du kan således aldrig ændre retningen med hjemmesiden, hvis dette skulle være nødvendig på et senere tidspunkt. Herudover kan du f.eks. også have flere dele derop, og f.eks. have både dit online CV og blog på sammen side med WordPress.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top