Anmeldelse af Ahrefs.com til SEO

Med egen hjemmeside og virksomhed ved du alt om, hvor meget markedsføring, eksponering og branding betyder. SEO (på dansk kaldet søgemaskineoptimering) er en lige så stor del af din virksomhed, som det er at købe nye produkter hjem eller pleje relationerne til kunder og leverandører.

Det kan komme til at tage en stor portion tid fra dine kerneopgaver, hvis du skal bruge flere timer om ugen på søgemaskineoptimering.

Herunder kan du læse mere om, hvordan Ahrefs.com kan komme til at blive et nøgleredskab i din forretning.

Derfor kan det svare sig at undersøge og læse blogs

Som virksomhedsejer skal du hele tiden være dateret med de seneste nyheder fra den digitale verden. Der kan være tjenester, ændringer i algoritmerne på de sociale medier samt nye portaler, som kan optimere driften af din forretning. Hos Madskristensen.dk kan du læse et væld af digitale nyheder. Her får du automatisk alle opdateringer og seneste nye viden fra de digitale platforme. Det gælder blandt andet viden om, hvordan du kan optimere arbejdet med SEO på din hjemmeside.

Med Ahrefs.com får du ét samlet værktøj til at gennemføre alle de tiltag og forbedringerne, som kan få din hjemmeside i top hos søgeresultaterne på Google.

Fremfor at læse en masse forskellige blogs og bruge flere SEO-websites kan du med Ahrefs.com få adgang til alt det, du skal vide, når du vil have mere trafik på virksomhedens hjemmeside.

Alt samlet på ét websted

Er du i tvivl om, hvilke keywords der vil være mest relevant for dig at arbejde med? Eller er du usikker på, hvordan du skal placere tekst, billeder og videoer på dine undersider på hjemmesiden?

På Ahrefs.com finder du svar på både praktiske og tekniske spørgsmål.

Du får gode råd og tips til selv at kunne lave en stor del af SEO-arbejdet, så du kan spare penge ved ikke at skulle ansætte et bureau til opgaven.

Det er ikke kun tiden, du skal forholde dig til, når det handler om hjemmesideoptimering. Det er også omkostningerne. Det kan være en tung post på budgettet at skulle have et professionelt bureau til at stå for opgaven med at optimere indholdet på din hjemmeside.

På Ahrefs.com kan du få værktøjer, der matcher dine tekniske kompetencer. Du kan angive dig som SEO-ekspert, eller du kan starte med at få hjælp som nybegynder.

Du får gratis materiale og værktøjer, når du opretter dig med en brugerprofil på websitet. Uanset om du har en lille hobbyvirksomhed, eller om du er selvstændig erhvervsdrivende med eget firma, skal du have en hjemmeside.

Kom godt i gang med at skabe mere trafik på din hjemmeside

SEO er en samlebetegnelse for en masse små delaktiviteter, der alle har til formål at få din hjemmeside til at blive mere synlig på Google. Google har nogle specifikke algoritmer, som den belønner de hjemmesider med, som lever op til kravene.

Det handler blandt andet om, at der ikke må være lange og tunge tekster på din hjemmeside, og at billedkvaliteten skal være i top. En langsom hjemmeside vil blive straffe af Google, og det vil resultere i, at dine kunder ikke får vist din hjemmeside, når de søger efter din virksomheds produkter på nettet.

Des mere du går op i at arbejde med SEO, des mere højner du sandsynligheden for at generere trafik på hjemmesiden. Dette vil i sidste ende føre til øget eksponering af virksomheden og øget salg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top