Hvordan skriver man en god om mig-side

Business with flashlight

De fleste bloggere har en om mig-side (også kendt som about page), hvor de skriver lidt omkring hvem de er og hvorfor de blogger. Men har du nogensinde tænkt over, at denne om mig-side faktisk bliver læst? og om den gør noget godt for din blog.

Der er flere store bloggere, som ved hvor vigtig denne om mig-side er – og dette ved de, fordi de kan se, at de har mange besøgende til siden. Der er nemlig en stor del af bloglæserne, som kigger forbi om mig-side før, de beslutter om din blog er værd at bruge tid på. Derfor kan det være en fordel, at skrive en rigtig god om mig-side.

Sådan skriver du en om mig-side / about page..

  • Hvad kan du tilbyde dine læsere?
  • Få dette budskab til at hænge fast!
  • .. og så fortæl omkring dig selv.

Hvad kan du tilbyde dine læsere?

Selvom de fleste bloggere gerne vil tro, at deres læsere er der for dem, så er dette ikke altid tilfældet. De fleste bloglæsere besøger din blog for, at få noget ud af det. Derfor er det vigtigt, at du tidligt på din om mig-side forklarer, hvad for et problem din blog forsøger at løse!

Kan du tilbyde rådgivning? Underholdning? Håb? Tips? Gør det klart, hvorfor de skulle komme tilbage. Og gøre det klart virkelig hurtigt (ligesom inden for de første par sætninger!).

Få dit budskab til at hænge fast

Når du har fremvist overfor dine læsere hvorfor de skal læse med på din blog, så er det vigtigt at du besvarer hvad de kan læse. Giv allerede fra denne side mulighed for, at læse nogle af dine bedste blogindlæg – eller link til dine bedste kategorier.

Det kan være en fordel at gøre brug af intern linkbuilding for, at lede dine potentielle nye læsere hen til de indlæg, som skal få dem ovetalt til at blive fast læser af din blog. Hvis du kan indarbejde disse links flyende, vil dette være en fordel for dig. Folk som ender på din om mig-side – skal tages i hånden, og vises alt det vidunderlige indhold du har på din blog.

… og så fortæller du om dig selv

Og så når alt dette er opnået, så kan du begynde at skrive lidt omkring dig selv. Det er selvfølgelig sat på en spids, men så længe punkt 1 og 2 bliver anvendt hurtigt, så vil det være godt.

Nøglen her er at dele den del af din historie, der er relevante for dine læsere og relevant for emnerne på din blog. Og hvis dette kan gøres med et tvist, så er du set to go.

Dette var selvfølgelig blot en af mange måder hvorpå, du kan skrive din om mig-side. Det som virker for nogle, det virker tilfældigvis ikke for dig – men så længe du er bevist omkring dine valg, så er du på forkanten. Du kan også teste din om mig-side ved brugen af Google Analytics.

Har du nogle gode tips til, hvordan man også kan sammensætte en god om mig-side, så læg endelig en kommentar herunder. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top