Anmeldelse af AVG Secure Browser

Vi lever i en verden, hvor teknologien og internettet fylder mere og mere. Både privat og hos virksomheder er der fyldt med computere, tablets, iPads og telefoner, der hjælper medarbejderne og borgerne igennem hverdagen på godt og ondt.

Teknologien har gjort mange ting nemmere for både virksomheder og privatpersoner, og det kommer med en lang række muligheder, som du endelige ikke må overse. Dog er der også en bagside til medaljen, som der jo ofte er.

En udvikling i teknologien har nemlig også givet en stigning af ulovlig færden på interttet. Det vil sige, at hackere og snushaner har specialiseret sig i at bryde ind i dit system og plante vira og malware, der ødelægger din computer eller stjæler dine private informationer.

Heldigvis har AVG set dette problem, og de har skabt en løsning: nemlig AVG Secure Browser. Hvis du vil vide mere om AVG Secure Browser, så kan du læse mere lige her.

Hvad er AVG Secure Browser?

AVG Secure Browser er et billigt antivirus program, der beskytter din computer imod ulovlige indtrængen, vira og malware. Programmet giver dig fremragende sikkerhedsværktøjer til en god pris, så alle kan føle sig sikre, når de benytter sig af teknologiske enheder, og det kan endda hjælpe på din computers ydeevne.

AVG Secure Browser får gode karakterer på tværs af test, og derfor er det altså et fornuftigt bud på et antivirus program til dig, der ønsker en overordnet og enkle beskyttelse. Du får et omfattende sæt funktioner, så du føler dig sikker og beskyttet mod alverden potentielle farer på internettet.

AVG Secure Browser beskytter din computer

Det første og mest væsentlige aspekt af en antivirus software er selvfølgelig dets evne til at beskytte din computer. Her viser AVG Secure Browser imponerende resultater, og de ligger faktisk øverst på listen, når de større og uafhængige laboratorier tester antivirus produkter.

Test viser, at AVG Secure Browser har stoppet hvert eneste angreb, og faktisk også helt op til 99% af de såkaldte zero-day angreb, hvilket dækker over den type angreb, som antivirusprogrammet ikke kendte til i forvejen og altså ikke var forberedt på.

Faktisk når AVG Secure Browser til trods for sine billige priser højere end de helt store navne som for eksempel McAfee, Kaspersky og BitDefender.

Lad scanneren køre i baggrunden og beskytte din computer, mens den er i brug

En god antivirus scanner skal gerne kunne opsnappe vira så hurtigt som muligt, så de får det blokeret og uskadeliggjort, før det når at skade din computer. Derfor kører AVG Secure Browser i baggrunden og tilbyder dig beskyttelse mod en lang række almindelige angreb, når du arbejder på computeren.

AVG Secure Browser holder altså altid øje med filerne på din computer, så der ikke pludselig smutter noget forbi scanneren, mens den er på pause. Og skulle den få øje på et problem, så vil det automatisk blive sendt til et særligt ThreatLab-team, så AVG-netværket hurtigst muligt kan tage sig af det.

Der er altså god grund til at kigge nærmere på AVG Secure Browser, hvis du ønsker billig beskyttelse af din computer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top