Anmeldelse af Avast AntiTrack Premium

Vi bruger mere og mere tid på internettet, og det betyder også, at der er nogen, der bruger mere og mere tid på at finde frem til din private oplysninger, så de kan bruge dem til at tilpasse deres algoritmer og sælge dem videre til højest bydende.

Det betyder altså også, at du ikke kan vide dig helt sikker på at bruge dine enheder og besøge populære websteder, hvis ikke du beskytter dig imod denne type indtrængende.

Med Avast AntiTrack Premium får du til gengæld mulighed for at blive gjort opmærksom på, når snushander forsøger at følge dig, så de kan skabe en onlineprofil, som annoncørerne kan identificere dig på, og Avast AntiTrack Premium stopper dem også, hvilket selvfølgelig er en fordel.

Hvis du vil blive klogere på Avast AntiTrack Premium, så kan du læse meget mere lige her.

Hvorfor bør du investere i Avast AntiTrack Premium?

Der er flere grunde til at investere i Avast AntiTrack Premium, men den primære er selvfølgelig for at beskytte dit privatliv på internettet. For faktisk er det sådan, at 75% af alle websteder, som du besøger, tracker din færden på internettet, der er mere end 1000 trackere, der skjuler sig på de mest populære websteder og venter på, at de kan få adgang til dine private oplysninger, der er 3000 oplysninger, som nogle virksomheder har om dig og der er mere end 99% nøjagtighed af teknologi til forbrugertracking.

Alt dette kan Avast AntiTrack Premium hjælpe dig med at undgå, og på deres hjemmeside tilbyder Avast at du kan scanne din computer gratis for at finde ud af, hvad de forskellige websteder ved om dig. Her kan du altså få en smagsprøve på, hvad Avast AntiTrack Premium kan tilbyde dig.

Det består dit unikke digitale fingeraftryk af

Hver gang du går på internettet, alle dine online vane og dine enheds- og browserindstillinger, udgør dit unikke digitale fingeraftryk. Det er dette fingeraftryk, der lader annoncørerne identificere dig blandt mange andre besøgende, så de kan spamme dig med målrettede reklamer og endda bruge prisdiskriminationer, så du betaler mere for noget, der i virkeligheden ikke er så mange penge værd, men som de ved, at du har brug for.

Dit unikke digitale fingeraftryk bliver hele tiden udviklet, og det gælder både, når du færdes på nettet, som du gør til hverdag, men du efterlader altså også spor, hvis du for eksempel googler din symptomer online. Dette er også noget, der vil blive vist igen på din browser, og det vil typisk være på de mest uheldige tidspunkter i form af reklamer for produkter, som enten allerede har købt eller som du har overvejet at købe.

Og jo mere du browser, jo mere afslører du, og jo mere detaljeret bliver dit fingeraftryk. Og det bliver indsamlet af mange forskellige via de websteder, som du besøger, hvilket betyder, at det både er dine fortrukne shopping sider, din læge og mange andre, der benytter sig af datamining for at danne dette billede.

Med Avast AntiTrack Premium kan du dog minimere dette væsentlige og undgå mange de ulemper der er for dig som forbruger.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top