Anmeldelse af Blogger.com

Blogs er blevet én af de mest hypede metoder til at skabe sig et navn online samt til at lave markedsføring på nettet. Det er ikke kun de kendte skuespillere, erhvervsfolk og topmodeller, der har deres egne blogs og laver indlæg, som følgerne kan læse og lade sig opdatere med.

Blogger.com er en digital platform, som kan hjælpe dig godt i gang med at starte din egen blog.

Du kan lave digitale nyheder om det, du brænder for. Det kan være en hobby, eller det kan have relevans i forhold til dit erhverv. 

Skab din egen blog med professionelt design

Der er mange elementer, der er medvirkende til, at du kan skabe dig en stor følger-/læserskare med din blog. Ét er at have et interessant emne eller en særlig vinkel at arbejde med, noget andet er udtryk og design på din blog.

Image er et centralt punkt, du skal forholde dig til, når du opretter din blog.

På Blogger.com kan du eksperimentere med forskellige skabeloner og finde frem til det udtryk, der matcher dit emne og din person.

På websitet får du også gode råd og betydningsfulde tips til at oprette din blog. Når du aldrig har prøvet det før på egen hånd, gælder det om at gøre brug af alle de råd, der kan hjælpe dig godt på vej.

Du kan blandt andet få hjælp til følgende fra Blogger.com:

  • Få gratis blogspot.com domæne
  • Hjælp til design og layout
  • Redskaber til at ramme din ønskede målgruppe
  • Mulighed for at tjene penge på dine blogs
  • Adgang til at knytte din blog op på Google Analytics
  • Du kan gemme alle dine indlæg og billeder

Det er ikke kun i opstarten, at websitet kan få stor betydning for dig. Det gælder også, når du er godt i gang med at være blogger. Du kan løbende forbedre dine blogs ved at bruge redskaberne til at nå ud til den målgruppe, som du henvender dig til.

Gratis, nemt og brugervenligt

Det er langt fra os alle, der har lige meget styr på funktioner og teknik. Med Blogger.com kan alle og enhver lave blogs, der kan skabe værdi for både én selv og for andre. Hvad du ønsker at skrive om, er helt op til dig.

Det kan være, du er selvstændig indenfor et særligt nicheområde, som er inspirerende og motiverende for andre at læse med omkring. Eller det kan være, at du har en hobby, som du ønsker at dele passion og interesse med sammen med andre.

Blogger.com er enkel at navigere på. Du finder nemt knappen til ”opret blog”, som er din indledende start til at blive blogger. Du kan knytte din blog op på den mail, du foretrækker at bruge.

Undervejs i oprettelsesfasen bliver du guidet og vejledt til at arbejde med design og særlige funktioner.

Det er særligt det gratis domæne, der gør websitet attraktivt for mange upcoming bloggere. Du skal ikke til først at søge om blogspot.com domænenavn og forholde dig til betaling, da Blogger.com giver dig adgang hertil uden betaling.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top