Billig hjemmeside

På udkig efter hvordan du får en billig hjemmeside? Så har vi sammensat en guide her, som forklarer dig præcis hvordan du får en billig hjemmeside og et billigt hjemmeside design.

Billig hjemmeside-top

Hvis man ønsker sig en billig hjemmeside, så er der ofte kun én måde hvorpå dette kan ske, og dette er ved at lave den selv. Derfor vil vi i denne guide dig til, hvordan du laver en billig hjemmeside – nemt og hurtigt. Det kræver ikke nogle tekniske kundskaber for at lave en billig hjemmeside selv, blot at man følger vores guide, som fremviser dig alt hvad du skal vide. Vi tager dig igennem alt fra A til Z, og forklarer præcis hvad du skal gøre. Resultatet vil være en billig hjemmeside du selv kan håndtere – dvs. selv ligge tekst, billeder etc. online, samt udvide med f.eks. en webshop, hvis dette på et senere tidspunkt skulle være målet.

Hvad er så en ”billig hjemmeside”?

Som allerede nævnt, så er en billige hjemmeside en du selv laver, hvor du således ikke skal betale den kæmpe pris som diverse bureauer ofte kræver. Ønsker du at få lavet en hjemmeside hos et bureau, så vil prisen ofte begynde ved 10.000 for en helt simplet hjemmeside, og 50.000-100.000 for mere avanceret hjemmesider.

Når du laver den selv, så vil prisen dog være betydelig lavere (.. meget lavere), og selve ”produktionen” af hjemmesiden vil koste 270 kr. (engangsbetaling) samt 0-600 kr. for designet.

Hvilken ”type” er denne side?

For at få den billige pris som der ønskes, så er der tale om en WordPress hjemmeside. WordPress er det CMS som der ligger bagved, som næsten 19% af verdens hjemmesider benytter i dag. Dette betyder således at du får et gennemtestet og fuldt opdateret CMS, som til og med er gratis, og herved ikke vil koste dig en krone.

Udover WordPress er gratis at benytte og fuldt opdateret, så er det også intuitivt og nemt at benytte. Dette betyder, at det er nemt for nybegyndere at gå i gang med, og efter meget kort tid, har du forstået hele systemet. For at give dig en ide omkring hvor intuitivt WordPress er, så jf. billedet herunder.

Wordpress CMS

Som det tydeligt fremgår af billedet herover, så er WordPress ufatteligt overskueligt, men vigtigst af alt, meget intuitivt. Skal du f.eks. udgive et indlæg på din blog, så skal dette gøres under ”indlæg/posts”. Skal udgive en ny side til din hjemmeside, så skal dette blot gøres under ”sider/pages”.

Udover at guide dig igennem opsætningen af din billige hjemmeside og WordPress, så har vi også skrevet en række indlæg omkring WordPress, således du indenfor få minutter bliver ekspert. Du finder alle vores indlæg med WordPress hjælp lige her.

Hvordan laver jeg så denne billige hjemmeside?

Når det kommer til at få den billige hjemmeside, så har vi allerede nævnt at du selv skal lave denne. Vi har skrevet en guide, som gennemgår alt fra A til Z med dig. For at lave en billig hjemmeside med billig hjemmeside design skal du igennem følgende 5 trin.

  • Trin 1: Vælg det rette navn til hjemmesiden.
  • Trin 2: Køb domænet til din hjemmeside.
  • Trin 3: Køb webhotel til din hjemmesiden.
  • Trin 4: Opsætning af din hjemmeside.
  • Trin 5: Opsætning af hjemmesidedesign

Knap_Lav hjemmeside 1

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top