Sådan laver du den perfekte blog om gaming

Gaming og videospil bliver mere og mere populære, og hvad der engang kun var noget som ’nørderne’ beskæftigede sig med, er blevet en del af popkulturen. Hvis du selv er interesseret i eller har en del erfaring indenfor gaming, er det helt ideelt at skabe en blog omkring dette.

Læs med her for at få nogle gode råd til hvordan du laver den perfekte blog om gaming.

Vid hvad det er du snakker om

Hvis du skal skrive en blog om et bestemt emne, så er det også vigtigt, at du rent faktisk ved, hvad det er, du snakker om. Ligesom du burde læse sider som Fremtidensbygg.no, hvis du havde en blog om arkitektur og boligbyggeri, så bør du finde forskellige sider og blogge, som kan give dig mere viden om spilverdenen og gaming.

Sådanne sider og andre blogge kan både give dig en masse information, som du kan give videre til dine egne læsere. Men det kan også give dig en masse inspiration til, hvilke slags blogindlæg du kan skrive.

Husk at der ingen unikke beskeder – kun afsendere!

Det kan for nogle godt virke en smule nedtrykkende at finde frem til en masse artikler og blogindlæg, som allerede har drøftet et bestemt emne, man gerne selv vil snakke om. Når så mange allerede har gjort det, hvorfor skulle man så selv gå i kast med det?

Husk på at der ikke er nogle unikke beskeder i denne verden. Der er allerede blevet skrevet om, lavet videoer af og snakket om alt det, der skal snakkes om her i verdenen. Nye ideer består i bund og grund kun af, at man genbruger ideer fra andre kilder af og samler dem i for eksempel et nyt blogindlæg.

Det, der gør din gaming speciel, er dig selv. Du er den unikke afsender og kan vinkle et bestemt budskab, information eller lignende på en unik måde, som dine læsere ikke har set før.

Der er ingen unikke beskeder men en masse unikke afsendere.

Lav anmeldelser af relevante produkter

Dine læsere har som regel nogle bestemte ting, som de har interesse i at købe. Hvis du skriver om gaming og tiltrækker læsere, som går op i det samme, så vil de for eksempel gerne vide noget om de nyeste spil, og om det er værd at bruge penge på.

Giv dine læsere en masse brugbar information ved selv at prøve relevante produkter af og give din ærlige mening omkring produktet. Det kan også dreje som andre ting end blot computerspil, såsom gode gaming stole som du kan finde på Gaming-stole.dk.

Sådanne former for blogindlæg kan også blive til en kilde for indtægter for dig, fordi du på sin vis laver reklame for et bestemt produkt fra et bestemt firma – hvilket kommer firmaet til gode. Prøv at række ud til nogle bestemte firmaer og tilbyd dem at lave en anmeldelse af deres produkter mod noget kompensation.

Dette kaldes affiliate marketing og er noget, som du kan læse meget mere om ved at kigge efter relevante artikler på nettet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top