Webshop igennem Zircles (Gæsteindlæg Getfitinspiration.dk)

Mit navn er Mette, jeg er 24 år og har min egen blog på www.getfitinspiration.dk, som primært handler om sundhed, vægttab og livsstil.Ved siden af min blog, har jeg åbnet min egen webshop gennem Zircles (Find den her), og det er derfor Nicolaj har inviteret mig til at skrive dette indlæg, da flere af jer har haft spørgsmål omkring Zircles og konceptet, så det vil jeg forsøge at svare på 🙂

Zircles er et spritnyt dansk online-koncept, som startede i efteråret 2014. Med Zircles er det muligt at få og designe din egen webshop – helt gratis. Der er ingen økonomisk risiko overhovedet, og heller ingen binding. Zircles varetager alle administrative opgaver som f.eks. ordrebekræftelse, forsendelse af varer, skat/moms og returvarer/reklamationer, hvis du måtte have nogen af dem. Som Zircles Partner tjener du penge på hvert eneste salg du laver i din webshop, og det eneste du skal gøre, er at markedsføre din shop på dine sociale medier.

getfitinspiration webshop på Zircles
Mettes webshop som er at finde på https://zircles.com/getfitinspiration

Du vælger helt selv hvilke brands og kategorier du vil have i din shop. Jeg har valgt de kategorier som passer til min profil, og de interesserer jeg har (5000 varenumre fordelt på 205 brands). På den måde kan jeg også bedre rådgive og servicere mine kunder, hvis de har spørgsmål, da det er inden for de kategorier, at jeg har mit største kendskab.
Det vil sige at, er man bolig blogger, så kan du vælge kun at have kategorien bolig, og så inddele din shopmenu i underkategorierne isenkram, belysning, opbevaring f.eks. Jeg vil råde dig til, at man har flere kategorier for at skabe flere salg, men man bestemmer helt selv hvilke kategorier og brands man gerne vil have 🙂

Man skal selv sørge for at markedsføre sin webshop, og det skal jo gøres personligt så dine følgere/læsere har lyst til at købe i din shop. Det er derfor jeg er helt vild med konceptet! Netop fordi at jeg bestemmer, på hvilken måde jeg har lyst til at markedsføre min webshop og hvornår. Gennem Zircles Academy får man tips og ideer til hvordan du kan gøre det, men der er ingen regler om hvor meget eller hvor lidt, og den frihed er med til at gøre det personligt.

backend - Zircles
Således ser det ud i maskineriet med en Zircles webshop.

Ligeledes er det Zircles der laver kontrakter med nye leverandører, så du som Zircles Partner kan præsentere nye fede brands for dit netværk. Man vælger blot de nye brands inde på Zircles Partnerportal, og få sekunder senere, er de nye produkter at finde på shoppen. Der kommer ofte nye produkter og brands, hvilket er SUPER fedt da det giver flere muligheder 🙂

Zircles forhandler aftalerne med leverandørerne, således at du som Zircles Partner tjener op til 25% af varens salgspris ekskl. Moms. Det vil sige, at hvis aftalen med leverandøren f.eks. lyder på 40%, tjener Zircles 20 % på et salg, og du tjener også 20 %. Det er helt lige fordelt mellem dig og Zircles.
Hvad man tjener på det, er meget forskelligt – det kommer an på hvor meget arbejde du ligger i det. Det kan være alt fra 58 kr. til 3.000 kr. eller mere 🙂

Jeg synes personligt man skal få en Zircles webshop hvis man godt kunne tænke sig at tjene lidt ekstra, men selvfølgelig også gide at gøre noget for det! Derudover er det en super fed måde også at komme ud til sine følgere. De spørger til råds om produkter og meninger og det giver et super fedt forhold mellem dig og dine følgere, synes jeg 🙂

Zircles konceptet
Læs mere omkring konceptet her: https://about.zircles.com/konceptet/

Men man skal ikke bare tro det bare kommer, det kræver lidt arbejde. Du skal bruge tid på at sætte din shop op med produkter og brands, også skal du jo også bruge tid på at promovere og da det hele er meget nyt, kan det godt gå lidt langsomt i starten, dine følgere skal lige føle sig trygge – men det kræver et par timers arbejde om måneden 🙂

For at få din egen webshop, skal du ansøge om at blive Zircles Partner på www.zircles.com. Det tager små 15 min. og herefter vurderer Zircles’ Partneransvarlige din ansøgning, ud fra deres godkendelseskriterier. Som udgangspunkt handler det om at være aktiv på de sociale medier, og have en god relation til sine følgere/netværk. Man behøver altså ikke have 20.000 følgere for at blive Zircles Partnere, men derimod et højt aktivitetsniveau – hvad end det omhandler blog, instagram eller facebook.

Hvis du skal til at have eller har en shop, vil jeg sige et godt råd er tålmodighed. Zircles er et helt nyt koncept og skal lige ordentligt i gang, så følgerne skal også vende sig til det, og føle sig trygge ved at købe hos dig. Men brænder du for det, og synes du det er spændende så er det en pisse fed mulighed, jeg er så glad for at være en del af Zircles, det har givet mig en mulighed for at udvide min blog, og jeg synes det er så fedt! 🙂

Læs hvordan du ellers kan tjene penge på din blog lige her.

Vi siger tak for at Mette ville fortælle omkring hendes webshop hos Zircles, samt komme med råd til hvordan man selv starter sin egen webshop. Har du interesse i at starte din egen Zircles webshop, så besøg dem allerede i dag og tjek mulighederne (læs mere her).

3 thoughts on “Webshop igennem Zircles (Gæsteindlæg Getfitinspiration.dk)”

 1. Sjovt, jeg har selv lige startet min Zircles shop op i denne uge 🙂 Jeg vil også sige go for it. Det er super nemt at sætte op og finde rundt i. Og Zircles sørger selv for at indberette til skat.

  1. Nicolaj Nielsen

   Hej Birgitte

   Det er korrekt at Zircles.com er lukket, jeg ved dog ikke hvorfor, da det aldrig er blevet meldt ud.
   Lige pt. tror jeg heller ikke der findes noget alternativ til det, udover at påbegynde arbejdet med affiliate 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top