3 tips til hvad du kan begynde at blogge om

Har du en blogger gemt i maven, som bare venter på at fortælle historier? Måske har du et spændende liv fyldt med små eventyr i form a hverdags ting, eller måske har du rejst jorden rundt og gerne vil dele dine rejseerfaringer med andre? Det kræver noget for at blive set og hørt, men hvor der er vilje, er der vej. Læs med her.

Del ud af dine erfaringer om noget specielt

Er der noget du er god til? Er du kreativ og designer dit eget tøj eller keramik? Mange mennesker elsker DIY guides og erfaringer fra helt almindelige menneskers liv. For så er det hele ikke så pakket ind og skrevet perfekt. Det er ord, som kommer fra bloggeren selv. Du behøver ikke at have opfundet den dybe tallerken, men folk vil gerne have noget spændende at læse om. Så hvis du er god til at videreformidle en historie, kan det være at blogging er noget for dig.

Måske er du hoppet med på bølgen i forhold til investeringer. For eksempel er bitcoin og aktier et yderst populært emne for tiden. Hvis du ikke allerede selv er i gang med at investere, så kan du lære mere om emnet. Køb bitcoin via en af de velkendte handelsplatforme, eller blot sæt dig mere ind i emnet, hvis det er noget for dig. Måske er det noget, du kan dele erfaringer med til dine kommende læser. Dog er det selvfølgelig vigtigt at understrege, at der er en chance for man mister penge også.

Start en rejse blog

Mange mennesker elsker at rejse, og de elsker at læse om rejser. Selvom du måske ikke er så berejst, kan du måske gøre det til opgave at begynde at blogge om den næste tur du skal på. Når folk sidder og kigger på rejser, så vil de gerne høre mere om hoteller, oplevelser og, hvordan der generelt er på destinationen. Og gerne fra en turists perspektiv. Med flotte stemningsbilleder fra destinationen taget af dig selv, kan det virke mere visuelt at følge med på bloggen. Du kan også fortælle om lækre restauranter, morgenmad og andre kulinariske oplevelser på turen.

Husk den gode tone

Når man er blogger, så forventer ens følgere måske også, at der vis tone når det kommer til det, som du skriver om. Det handler om ikke at fornærme eller at være negativ. Folk vil gerne høre om de positive oplever, og på en god måde do’s and dont’s. Folk elsker også at blive inkluderet, så hvis der er mulighed for at folk kan kommentere på dine opslag og stiller spørgsmål, kan du jo med fordel svare dem. Selvfølgelig skal du også passe på med, hvad du har lyst til at dele, da det jo er helt op til dig selv.

For at få følgere kræver det selvfølgelig en del. Man er trods alt blot én i mængden af de mange blogger som findes, men der er hjælp at hente i forhold til at blive synlig.

1 thought on “3 tips til hvad du kan begynde at blogge om”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top