Få følgere på Instagram #2 – i 2015

Vi har tidligere kigget på, hvordan du kan få følgere på Instagram, men siden guiden blev skrevet i 2014, så er der sket meget indenfor feltet. I denne guide vil vi kommet med den udvidet version til, hvordan du får følgere på Instagram i 2015. Har du ikke allerede læst del 1 af denne guide, så er det anbefalelsesværdigt, da der stadig er nyttige informationer at hente deri (find indlægget her).

Hent gratis e-bog » Instagram for bloggere (Tips til flere følgere)

Herunder har vi samlet nogle af de tips, som du kan benytte til at få følgere på Instagram i 2015.

Tip #1: Din egen profil

Alle elementer af din profilside skal være 100% perfekt, da denne side nu er altafgørende for hvorvidt, folk ønsker at følge dig. Skriv den perfekte profiltekst, indsæt de korrekte links, indsæt et interessant profilbillede samt upload en række relevante billeder. Alt sammen skal være i orden før, du kan begynde at få følgere på Instagram.

De billeder du fremviser øverst, er de billeder som folk benytter til at danne sig et indtryk af dig/din blog – på blot få sekunder. Lad disse 6 billeder forklare din blog perfekt. Jo tættere forbindelse der er imellem disse billeder og din blog, jo bedre.

Tip #2: Hashtags

Disse er nu vigtigere end tidligere, da det gælder om at finde de nyeste hashtags i din niche (nye hashtags skabes på jævnlig basis). Er du en af de første der er med på bølgen med et nyt hashtag, så vil andre ligge mærke til dig, og folk med interesse vil have tilbøjelighed til at følge dig.

instagram-hashtag

Tip #3: Den rigtige kommentar

Den rigtige kommentar er nu endnu vigtigere end før, da et simpelt like ikke længere er nok til at skabe interesse. Formålet med enhver ny kommentar skal altid være, at inspirere en person til at tjekke din profil. Hvis du ønsker at få nye Instagram følgere, efterlade da kommentarer der har noget på hjertet og samtidig fremviser din personlighed. Din perfekte profil tager sig af resten.

Tip #4: Folk skal komme igen

Del noget som folk har lyst til at komme igen efter! Hvis dine følgere har lyst til at komme igen for, at tjekke ”det næste” du ligger ud, så skal de nok fortælle deres bekendte omkring dette.

Returnings visitors

Har du mulighed for at finde på et tilbagevendende koncept (og gerne med et fedt hashtag), så skal relevante følgere nok blive tiltrukket. Eksempelvis har en række fitnessbloggere opbygget sig en flot mængde følgere ved, at lægge daglige træningsrutiner (video) op på Instagram.

Tip #5: Stil de rette spørgsmål

Undersøg hvem i din niche som har flest følgere/gør det bedst, og skab en tæt relation til disse. Dette kan du bruge til din fordel på sigt ved, at stille disse spørgsmål på Instagram (ved. hjælp af ”@blognavn” direkte fra din profil). Hvis dit spørgsmål er interessant for både bloggeren og følgerne, så vil svaret (hvori din profil nævnes) være med til at skabe interesse for din Instagram profil.

Det er meget vigtigt at du benytter denne strategi korrekt således, at du opbygger en relation før dette påbegyndes. Endvidere er det vigtigt at du vælger det helt rigtige spørgsmål, som både trækker på personens felt og interesse.

Tip #6: Tænk ud af boksen

Og vi slutter som altid af med det vigtigste tip (og samtidig mest ubrugelige), som går ud på at tænke ud af boksen. Kan du finde på et koncept som er helt unik, som ikke er set før på Instagram? Hvis du har denne ide, så kan dette være en måde til at skabe rigtig mange følgere på kort tid (husker du f.eks. dengang IKEA lagde hele deres katalog på Instagram?).

IKEA instagram

Tilbage til alle guides omkring sociale medier.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top