Unoeuro WordPress

Igennem et webhotel ved Unoeuro har du mulighed for nemt, at opsætte WordPress på siden. Dette kan du enten selv gøre igennem FTP-adgang (kræver viden omkring kodning) eller hurtigt og nemt igennem deres 1-Click installation.

Opret hjemmeside

Unoeuro WordPress igennem 1-Click installationen fungerer smertefrit, og indenfor blot 1-2 minutter er selve installationen færdiggjort. Herunder har vi sammensat en kort guide til, hvordan du opsætter WordPress på et Unoeuro webhotel, igennem deres 1-Click installation. Har du endnu ikke købt domænet etc., så kan du følge hele vores guide til at lave en blog eller en hjemmeside.

Opsæt af Unoeuro WordPress

Selve 1-click installationen fungerer nemt og hurtigt, og du skal således ikke have nogen teknisk viden for at opsætte det. Alt sker automatisk, og kan gøres direkte fra dit kontrolpanel ved Unoeuro. Herunder fremviser vi alle trinene igennem processen med opsætning af WordPress hos Unoeuro.

  1. Log-in på dit kontrolpanel ved Unoeuro.
  2. Vælg pågældende blog/hjemmesiden fra dropdown-vinduet.
  3. Vælg ”1-Click” i venstre side.
  4. Vælg efterfølgende ”Wordpress” nederst i højre side.

1 click og Worpdress

  1. Herefter skal du blot indtaste ”E-mail” og ”Password”.

2 Indstillinger

  1. Efterfølgende vælger du blot ”Installer nu”.
  2. Efter 1-2 minutter vil installationen være færdig.

Så snart du har gennemført installationen, så vil WordPress være sat op på dit webhotel hos Unoeuro, og herved på din side. Hvis du besøger din side, så vil du således blive mødt af en standardinstallation af WordPress, og du kan logge ind bagved igennem www.blognavn.dk/wp-admin. Herefter kan du påbegynde selve opsætningen og designet af din WordPress side. har du brug for hjælp til WordPress, så har vi skrevet en række guide samt en begynderguide som du finder lige her.

Unoeuro WordPress til blog eller hjemmeside

Du kan nemt igennem WordPress hos Unoeuro opsætte både en blog eller en hjemmeside/webshop, da WordPress giver dig disse muligheder. Det er blot selve opsætningen af siden som bestemmer, hvilket formål denne skal benyttes til (opsætning= opsætning af siden efter installationen af WordPress). Dette er også grunden til, at vi anbefaler WordPress som CMS, da det giver dig alverdens muligheder (NB: det eneste tidspunkt hvor vi ikke vil anbefale WordPress er f.eks. til webshops som forhandler mange (1000+) forskellige produkter).

 

Har du spørgsmål til opsætningen af WordPress hos Unoeuro, så smid endelig en kommentar til indlægget herunder, så besvarer vi dette straks.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top