Fradrag som blogger

Det er ikke alle bloggere som ved det, men hvis du igennem din blog skaber en indtjening – f.eks. igennem affiliate –så kan du få fradrag fra en række ting som du foretager dig.

Hvis du driver en blog hvorigennem du f.eks. skriver omkring oplevelser i dit nærområde, så kan du få fradrag for dine udgifter til besøg etc., hvis disse er med til at gavne indholdet på din blog.

Eksempelvis hvis du igennem DuGlemmerDetAldrig finder en oplevelse, som du køber og prøver, og efterfølgende skriver omkring på din blog, så kan du trække udgiften fra.

Det gælder alt som om, at de omkostninger du har haft til f.eks. oplevelsen, har været med til gøre således, at du kan skrive et bedre blogindlæg – og herved gøre din blog mere profitabel.

Hvis du derfor er tilmeldt DGDAs affiliate program (Igennem Partner-Ads), og du skriver konkret omkring disse oplevelser, så skal du selvfølgelig have oplevet disse på forhånd – og herved er beløbet fradragsberettiget.

Bruger du Dinero til at styre din økonomi, så kan du nemt benytte dette program til at håndtere dine omkostninger hertil. Der vil i disse tilfælde være tale om ”salgsfremmende omkostninger”. Du kan læse mere omkring det praktisk ved regnskab og salgsfremmende omkostninger her.

Når du har din egen virksomhed, tilknyttet din blog, fordi du skaber en indtjening herigennem, så skal du være opmærksom på disse muligheder. Ofte vil folk få fradrag til omkostninger til webhotel, DK Hostmaster og lignende, som nemt kan fremvises har en direkte tilknytning til din blog.

Men det er værd at tage med, at rigtig mange omkostninger, som er tilknyttet din blog, kan trækkes fra i dit regnskab. Så længe de er med til at drive din blog således, at du kan genere endnu mere indtægt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top