Guide til at tjene ekstra penge (5 ideer)

Vil du gerne supplere din SU eller den månedlige løncheck med lidt ekstra håndører, eller leder du efter en ny hobby, som du også kan tjene penge på, så er du kommet til det rette sted. Internettet er på mange måder en guldmine for folk, der leder efter en måde at tjene penge på. De fleste er slet ikke klar over de mange muligheder – ja, faktisk er der en dansk blogger, som har skrevet en bog om 63 forskellige måder, som man kan tjene penge på. Denne guide vil give dig fem ideer til at tjene ekstra penge.

Tjen penge på nettet med affiliate marketing

Affiliate markedsføring er en klassiker, der aldrig går af mode. Skåret ind til benet handler affiliate markedsføring om at føre kunder ind til webshops på internettet og derefter håbe på, at de køber et produkt. Det kan eksempelvis være, at man i en cykelblog omtaler et bestemt cykelstyr, som man linker til en butik som sælger produktet. Hvis en læser klikker på linket og ender ud med at købe et hvilket som helst produkt på den hjemmeside, så vil man få en procentdel af salget. Procentdelen, du får, kan variere rigtig meget. Affiliate marketing er blevet rigtigt populært, fordi det er en særdeles effektiv måde at tjene penge på.

Læs mere >> Sådan kommer du i gang med affiliate 

Tjen penge på Facebook-marketing

Mange har sikkert hørt om Google AdWords. Det er en effektiv markedsføringsplatform, som virksomheder er vilde med at gøre brug af, når de skal markedsføre sine services og produkter. Men Google AdWords er ikke den eneste mulighed, virksomheder har for markedsføring. Facebook giver også uendelig mange muligheder for markedsføring. Er du en haj til sociale medier, kan Facebook være en oplagt mulighed for dig at tjene lidt ekstra til at forsøde tilværelsen. Det kræver dog, at du er kreativ, velformuleret og kender lidt til platformen ud over det gængse.

Tjen penge igennem ejendomsinvestering

Mange har sikkert en idé om, at ejendomsinvestering er en god ide. Det, man typisk mangler, er penge og viden. Men hvis du har det økonomiske råderum, er det virkelig en effektiv måde at tjene penge på. Ejendomsinvestering er en guldgrube for investorer!

Grunden til, at ejendomsinvesteringer er en god idé, er blandt andet den lave risiko for at tabe penge sammenlignet med andre investeringsformer. Der findes dog mange former for ejendomsinvesteringer. Vil du købe for at udleje, eller vil du købe for at renovere og så sælge igen? Skal det være et hus, en lejlighed, et sommerhus eller noget helt fjerde?

Der er mange ting at gøre sig klog på, hvis man overvejer at give sig i kast med ejendomsinvestering. Men det kan i sidste ende vise sig at være al tiden værd at investere i mursten. Læs mere om emnet her.

Tjen penge ved at anmelde produkter

Hvis du eksempelvis har en blog, kan der være rigtig gode penge at tjene ved at anmelde produkter. Virksomheder er selvsagt glade for omtale. Derfor er der også mange virksomheder, som i stigende grad betaler private for at anmelde deres produkter. Det kræver dog, at du har en læserskare, så virksomheden kan vide sig sikker på, at der er personer som læser din anmeldelse.

Bliv YouTuber

Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, men er du en stjerne foran kameraet, og har du noget interessant at fortælle, er YouTube en platform, hvor du har gode muligheder for at tjene penge. Det kræver igen en følgerskare, men så kan du også se frem til annoncekroner, kommercielle samarbejder og aftaler med virksomheder, der kan løbe op i anseelige beløb.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top