Sådan undgår du musearm på arbejdet – 3 gode produkter

Arbejder du rigtig meget på kontoret hver dag foran computeren? Du har sikkert oplevet, at musen bliver din forlængede arm og keyboardet din formidling af viden. Det har dog sine konsekvenser. Der vil opstå en del forstrækninger og belastninger af sener og muskler. Vi har set på tre gode produkter til at undgå disse problemer.

Det er hårdt for kroppen at sidde mange timer foran en computerskærm, ikke kun for øjnene, men også for kroppen, der kan komme til at sidde i fastlåste stillinger i rigtig lang tid, hvis du ikke bevæger dig. Mange kontormedarbejdere oplever dagligt smerter efter for meget skrivearbejde. Det er der lavet særdeles gode produkter til at forhindre.

Det er det traditionelle udstyr til en computer som en mus og keyboard, der oftest er skyld i dit ubehag – og som, hvis du skifter udstyret ud, kan forbedre din hverdag og dermed dine gener. Det betyder også gladere, sundere og mere produktive medarbejdere, som er vigtige for at have en god arbejdsplads.

Det er vigtigt løbende at lave forebyggende øvelser, hvis uheldet er ude, og du har fået konstateret en skade. Dit udstyr skal således hjælpe dig med at få en bedre holdning og stærkere muskler. Her kan du købe et solidt mærke som Contour Design, der hjælper din krop med at variere dine arbejdsstillinger.

Vi har fundet tre gode produkter, som gør din arbejdsplads gladere, sundere og mere produktiv. Du vælger selv dit produkt ud fra dine behov.

  1. Rollermouse

Rollermouse er udviklet i samarbejde med førende ergonomieksperter, så du kan forebygge kontorskader som tennisalbue, senebetændelse og musearm. Den helt store fordel er, at du ikke skal række ud efter musen – den ligger lige foran dig. Du flytter let cursoren på skærmen med fingerspidserne. Det mindsker belastningen af din arm og skulder.

  • Unimouse

Unimouse er en 100 % justerbar mus. Det betyder, at du kan indstille musen, således at du arbejder ud fra en bestemt muskelgruppe. Du kan altså løbende aktivere forskellige muskelgrupper, mens du arbejder – alene ved brug af musen. Skal du have aktiveret skulderen eller måske underarmen? Det kan du gøre med Unimouse.

Derudover fungerer den både til højre og venstre hånd, hvilket gør den til en universel og brugbar mus på hvilket som helst kontor. Det strømlinede, futuristiske design gør den ideel til alle former for arbejdspladser og arbejdsområder.

  • Rollermouse Pro3

RollerMouse Pro3 er til den professionelle skribent, der vil arbejde komfortabelt med høj præcision uden at blive træt. Du får skridsikker arm- og håndledsstøtte med denne model, hvilket supplerer den ergonomiske arbejdsstilling, som RollerMouse i forvejen giver dig.

Støt derfor både skuldre, håndled, hænder og arme med arm- og håndledsstøtte til din RollerMouse. Det gør, at din krop kan variere arbejdsstillingerne, så den ikke skal kompensere for dårlige arbejdsstillinger over længere tid. Det gør nemlig, at du får skader, som du dernæst skal bruge tid på at lave øvelser for at komme af med.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top