Promover din blog når du keder dig

I dette indlæg kommer vi med 6 tips til, hvordan du kan promovere din blog, når du keder dig. Når det kommer til at få flere læsere til bloggen, så er dette ofte noget som kræver tid, og derfor noget som hurtigt stoppes af mange bloggere igen. Men når du alligevel keder dig, og ikke har noget at lave, så kan du gøre brug af disse tips.

Promover din blog når du keder dig

At du ikke har lyst til at skrive det næste store indlæg er ok, der er masser af små ting du kan gøre, når inspirationen ikke er der. Har du 10 – 20 minutter tilovers en dag, så kan du ligeså kigge på mulighederne i dette indlæg. Du vil nemlig blive glad for det i længden, når trafikken begynder at komme.

Tip #1: Sammensæt lister

Skab f.eks. en liste over mulige blogindlæg, en liste over mulige bloggere at interviewe, en liste over mulige blogs at skrive gæsteindlæg på eller noget helt andet. Lister er altid godt at have, og emnerne til din blog skal nok blive brugbare på et tidspunkt.

Tip #2: Kommentere på blogs

Det er som blogger vigtigt at være tilstedeværende på blogs, da det både er med til at opbygge en relation samtidig med, at det fremsætter din blog overfor potentielle læsere. Tænk ud af boksen og forsøg, at kommentere på blogs som du ikke altid er tilstedeværende på.

Tip #3: Søge efter brands til samarbejde

Søg efter nye brands, som du kunne have interesse i at samarbejde med. Nedskriv disse med begrundelse for, hvorfor de er relevante for dig, og du er relevant for dem. Herefter kan du tage kontakt, når du har tiden til dette.

Tip #4: Vær aktiv i en Facebook-gruppe

Brug tiden på at søge efter nye relevante Facebook-grupper (f.eks. i en alternativ overlappende niche), og vær aktiv i denne. Har du skabt dig et navn i gruppen, kan det være nemt at sende disse til din blog efterfølgende.

Tip #5: Opret en fængende page title

Kig på din gamle blogindlæg, og omskriv/opret en god og fængende page title (også kaldet side titel), som kan trække flere besøgende til indlægget fra f.eks. Google. Læs mere omkring emnet her.

Tip #6: Læs de gode guides på Unitate.dk

Unitate.dk indeholder en række gode guides til markedsføring af din blog, som du med fordel kan læse og benytte i fremtiden. Udvælg f.eks. en række opgaver for din blog, og nedskriv dem til løbende udførelse i din kalender.

6 thoughts on “Promover din blog når du keder dig”

 1. Elsker simpelthen dine indlæg Nicolaj. De er så brugbare og nemme at gå til… Bliver helt glad og fuld af gå-på-mod (især når jeg tilsyneladende selv har fundet på nogle af “de rigtige ting” INDEN du skriver dem) 😀

  1. Nicolaj Nielsen

   Hej Camilla

   Mange tak for din kommentar 🙂 Det er altid dejligt at høre, når folk kan lide vores indlæg 🙂 😉
   Fedt at du allerede har gjort nogle af tingene, så er du helt sikkert på rette vej 🙂 At kigge din blog igennem, fremviser også at du er på helt rette vej 😀

 2. Hej Nicolaj
  Jeg synes selv, at jeg har gjort meget for min blog, men der er ikke så mange som har opdaget mig endnu. Jeg er derfor ikke interessant for samarbejdspartnere, som gæsteblogger eller andet fordi jeg ikke har mange læsere. What to do?
  Jeg har et lækkert design til bloggen, jeg har udvidet bloggen med Instagram, Bloglovin og Facebook. Jeg følger andre bloggere flere steder og kommentere dem. Jeg bruger gode fokusord til indlæggene og Google finder nemt min blog. Jeg ønsker at ændre den nuværende envejskommunikation til kommunikation med flere læsere. Det vil give liv til bloggen og genere ideer til nye blog emner. Hvad kan jeg mere gøre?

  1. Nicolaj Nielsen

   Hej Stella

   Det første jeg kommer til at sige, er nok ikke brugbart, men sandt 🙂
   Forsæt og hav tålmodighed – det tager alt sammen tid 🙂 Her er det vigtigt at tænke over, at der efterhånden i Danmark er så mange bloggere, at der er ret høj konkurrence omkring læserne 😉

   Her er en lille strategi, som tidligere har givet gode resultater. Sæt fokus på ét socialt medie, hvor du giver den en skalle for at få flere følgere etc. Når dette begynder at give noget, så gør det meget synligt på din blog. Efterfølgende så begynd at tage kontakt til bloggere i din branche, og i en niche branche som relaterer sig dertil -> f.eks. med formål at få et gæsteindlæg. Det er pludselig nemmere, når man har dette ene medie at tale for sig.

  1. Nicolaj Nielsen

   Hej Karina

   Godt du kunne bruge det 🙂

   Der er mange gode tips at finde her på Unitate.dk, når man ønkser at få flere læsere til bloggen 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top