Sådan får du mere ud af din populære indlæg

Efter at have blogget i blot kort tid, så vil du formentlig bemærke et par velskrevet indlæg, som bare klarer sig bedre end andre. Måske har du en sidebar, hvorfra du fremviser disse indlæg under listen ”populære indlæg”, men kan du gøre mere for disse populære indlæg, spørg du? Vi har sammensat en liste med 7 tiltag, som du kan benytte på dine mest populære indlæg.

 1. Link til dine populære indlæg fra din om mig-side og omvendt. Dette kan være med til, at genere trafik fra din om mig-side, samtidig med, at det fremviser det bedste fra din blog, til folk som har interesse for denne.
 2. Skriv en del 2 af dine populære indlæg, og gør opmærksom på disse i slutningen af de enkelte populære indlæg (+ starten af det nye).
 3. Opret en kategori indenfor emnet, og lav tilbagevendende indlæg herom. Ideen er, at du har fundet ud af hvilke indlæg folk rigtig godt kan lide, og herved fastholder disse ved at skrive flere (eller evt. oprette et helt tema omkring kategorien, som kører uge efter uge).
 4. Udvide indlægget med nye typer af kommunikation som f.eks. video/podcast. Eller tilbyd f.eks. indholdet i en e-bog.
 5. Benyt pop-up eller anden form for opmærksomhed til, at få besøgende ved de populære indlæg til, at besøge dine sociale medier.
 6. Publisher disse indlæg på sociale medier (eller andre steder din blog er repræsenteret) for, at skab endnu mere trafik til indlæg, som du allerede ved er ”godkendt”.
 7. Kontakt andre hjemmesider/portaler/blogs hvis læsere kunne være interesseret i dit indhold, forklar at det er populært, og lad enten personen skrive et selv (muligvis med link til dig) eller tilbyd at skrive et gæsteindlæg.

Dette var blot nogle af de tips som vi vil anbefale til, at skabe mere værdi for dine eksisterende populære indlæg. Rigtig mange bloggere forspilder chancen for at få værdi fra deres populære indlæg, og vælger kun at fremvise disse i sidebar – hvis dette overhovedet gøres. Følg disse 7 tiltag herover, og få mere ud af det gode indhold du allerede har skrevet.

 

Har du et tips til listen? Så læg en kommenar og vi tilføjer denne til listen.

6 thoughts on “Sådan får du mere ud af din populære indlæg”

  1. Nicolaj Nielsen

   Godt at høre Connie 🙂
   Alle har et par indlæg, som bare er lidt bedre end de andre – de skal da frem i lyset 🙂
   Håber det lykkes for dig

   /Nicolaj

 1. Når du finder et af dine blogindlæg, der har tiltrukket en masse læsere, er det også værd, at læne sig tilbage og analysere hvad der har gjort det pågældende blogindlæg så populær. Så har du mulighed for at finde en formular som kan gøre, at du kan tiltrække flere besøgende til dine fremtidige blogindlæg skåret over samme læst. Det er ikke ensbetydende med at alle dine blogindlæg for fremtiden skal ligne dine mest populære, men det kan være et nyttigt værktøj i din blog-værktøjskasse.

  Jeg vil også anbefale, at du gør en indsats ud af at reklamere for dine populære blogindlæg mere end én gang, fx. på de sociale medier. Du kan fint gøre det flere gange og dermed tiltrække endnu flere læsere. Det kan f.eks. være ved at skrive på Twitter, Facebook osv. og præsentere dit blogindlæg fra forskellige vinkler hver gang du skriver om dit populære blogindlæg.

  1. Nicolaj Nielsen

   Tak for feedback Bjarke

   Det har helt sikkert fat i noget 🙂 Man kan altid lære en masse fra ens gamle indlæg.

   /Nicolaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top