5 fejl du skal undgå som blogger

Vi har tidligere skrevet omkring, hvordan du kan undgå at fremstå som amatør blogger, med 5 simple begynderfejl som nemt kunne undgås. I dette indlæg, vil vi kigge på de mere alvorlige fejl, dem som ikke nemt kan rettes, men som derimod er meget vigtigt at få rettet. Disse fejl kan udelukke, eller endda skræmme dine læsere væk.

Disse 5 fejl er blot taget fra vores egne synspunkter, og er derfor ikke facit. Har du oplevet liggende fejl, så læg endelig en kommentar.

At gemme det gode indhold

Har du nogensinde tænkt at dine ideer, var for værdifulde til at give væk gratis på din blog? Vil du hellere pakke sammen i en e-bøger, kursuser eller måske din egen butik?

Læs mere » 7 ting du skal vide før du starter en blog

Vi har mødt mange bloggere, som har holdt igen fordi, de gerne ville gemme indholdet til en e-bog eller deres egen butik. Men dette kan være en kæmpe fejl – meget simpelt – hvis du ikke har godt indlæg på din blog, og kun udgiver det middelmådige indhold, hvem skal så læse med?

Gem ikke dit gode indhold

Kommer der mere af samme kaliber? Hvis svaret er ja, hvorfor så ikke dele din viden, skabe dig et omdømme som kan hjælpe dig i gang med dit projekt senere?Ofte er det det faktum, at bloggere deler deres bedste indhold som gør, at de faktisk kommer i gang med deres drømmeprojekt.

At være bevist omkring egoismen

Du skal ikke falde i fælden med, at hvert indlæg handler mere og mere omkring dig selv. Men du skal samtidig ikke falde i den anden fælde, hvor man aldrig hører noget om dig. Det er ikke nemt, vi ved det godt!

Det er ofte debatteret hvorvidt bloggere skal være personlige, og hvor personlige de i så fald skal være. Der findes ikke et facit på dette, men vi læste en gang følgende, som jeg tror vil kunne hjælpe de fleste bloggere.

Dine læsere er interesseret i nyttig, rettidig rådgivning, innovative løsninger og underholdende historier … og når de har fået dette, så vil de have dig. Kort og godt, så skal man starte med at give noget, før man giver sig selv.

At beholde personligheden

Dette punkt kommer godt i forlængelse af det forrige, men adskiller sig dog. Du skal ikke fjerne hele din personlighed fra dine blogindlæg, ellers vil dine indlæg nemt blive intetsigende. Det er stadig brug for relevante historier, sjove bemærkninger og andre personlige præg.

Glem ikke personligheden

Tal omkring de emner din målgruppe er interesseret i, men gør det på din måde.

Dette er ufatteligt svært, og selv vi her på Unitate, har svært ved helt at forklare hvad vores måde er. Der er en fin balance, da det ikke kan være alt om dig, men du må ikke forsvinde helt. 

At udnytte ydmygheden

De fleste danske bloggere har opdaget dette, da det ligger i vores kultur, men den fortjener stadig at blive nævnt. Hvis du vil have dit publikum til at kunne lide og stole på dig, er du nødt til at forstå, at du har bloggen for at tjene dem og ikke omvendt. Skriv med lidt ydmyghed, og folk vil elske dig for det.

De bloggere gør dette meget, formår hurtigt at skabe en forbindelse til læserene, som gavner deres blog fremadrettet.

Fokus på det ene køn eller begge?

De fleste bloggere har ikke et fuldkommen indblik i deres læsere, men de ved dog om de enten er af kvindelig eller mandelig køn. Denne holdning betyder, at de ofte kun skriver til disse. Dette kan skræmmende den modsatte gruppe væk, som ofte også vil finde dit indhold relevant.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top