CV online på egen hjemmeside

Med den teknologiske udvikling er det blevet rigtig nemt, at få et online CV, som du kan benytte i din jobsøgning efter drømmejobbet. Udover at et CV online er en rigtig god måde hvorpå, du nemt og hurtigt kan fremvise kvalifikationerne overfor en potentiel arbejdsgiver, så er det også med til at fremvise et høj tekniske niveau, som vil give bonus i rigtig mange jobsituationer.

Cv online med Unitate

Et online CV er simpelt en hjemmeside, hvor du fremviser dit normale CV, som du ville det i printet version. At oprette sådan en hjemmeside er nem, og kan gøres ved at følge vores guides som du finder ved at trykke på knappen herunder.

button

Ønsker med at udvide sin CV hjemmeside med endnu mere, som kan være med til at styrke mulighederne for at drømmejobbet, så kan dette ske ved, at fremvise sine kvalifikationer igennem hjemmesiden. Dette kan eksempelvis ske igennem en tilknytning af en blog på hjemmesiden, hvorigennem man jævnligt fremviser sin viden igennem blogindlæg med cases, ny viden etc. Alt sammen med det formål, at fremvise sine evner i en mere praktisk sammenhæng udover den korte tekst indbefattet i CV’et.

Selve bloggen kan styrke dit online CV

Når du allerede er i gang med at styrke dit CV, ved at skabe et CV online, så kan det være en mulighed for at gøre det endnu mere. Dette kan du f.eks. igennem en blog, hvor du som tidligere nævnt kan fremvise din viden direkte.

Ofte betyder tingene på CV’et ikke særlig meget, da det er nemt at overdrive og svært at fremvise faktiske resultater opnået igennem et normalt CV. Dette problem mister du med et online CV, da du rent faktisk har muligheden for at skrive omkring dit felt, og herved fremvise en praktisk tilgang til tingene. Hvis det emne drømmejobbet er indenfor ikke er velegnet til at skrive omkring på en blog, så kan det f.eks. også være en ide at skabe en blog omkring et andet emne (evt. også særskilt fra det online CV), og på denne måde fremvise en passion for et felt samt teknisk viden.

Tiltræk trafikken til det online CV

En anden fordel ved at have dit CV online på en hjemmeside/blog er, at du igennem SEO samt anden markedsføring, nemt kan tiltrække besøgende til dit CV. Disse besøgende kan således være arbejdsgivere såvel som ikke-arbejdsgivere, men en måde hvorpå, du nemt kan opbygge et netværk samtidig med at du brander dig selv. Dette er selvfølgelig en ekstra fordel ved at have sit CV online, som dog kræver at man ligger tid og kræfter i det.

Dette er selvfølgelig ikke noget man skal gøre, men blot en ekstra måde at skaffe jobbet på. Du kan altid på et senere tidspunkt påbegynde dette, da det vil være nemt at indsætte en blogfunktion etc. på en CV hjemmeside.

Eksempler på online CV

Det er altid godt at finde inspiration fra andres CV, men det er samtidig vigtigt at man man forsøger at være unik – det er nemlig det som din kommende arbejdsgiver er på udkig efter. Herunder har vi samlet to eksempler på online CVs som du kan benytte til inspiration. Du kan ydereliger altid forsøge dig frem på Google.

Eksempel på online CV - 1Eksempler på online CV - 2

Læs mere omkring holdet bagved Unitate.dk her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top