Smugkig andre bloggeres WordPress temaer og plug-ins

Lad os starte med det vigtigste, det gælder altid om at være unik – men selvom dette er tilfældet, så må man gerne finde lidt inspiration hos andre blogs (Så længe man blot bruger det til inspiration). I dette blogindlæg vil vi fremvise dig, hvordan du nemt finder ud af, hvilket tema og plug-ins en anden WordPress blog benytter. Dette kan du så benytte som udgangspunkt til, at designe din unikke blog.

Smugkig andre bloggers WordPress temaer

Igennem følgende hjemmeside kan du tjekke hvilket tema en WordPress blog har, blot ved at indtaste URL’en derpå. Efter kort ventetid vil du få fremvist følgende skærmbillede, hvoraf det fremgår, hvilket tema bloggen benytter. Herudover får du yderlig link direkte til temaet hjemmeside, hvor du kan se en demoversion samt pris-/downloadmuligheder.

Smugkig andre bloggers tema

Ved at kigge på demoversionen får du også et indblik i, hvor meget det enkelte tema er tilpasset hos bloggeren samt, hvor mange muligheder temaet ellers giver for tilpasninger. Udover de tilrettelser som bloggerne har foretaget til selve temaet, så vil de enkelte plug-ins også have en effekt på designet, hvilket vi vil se på i næste afsnit.

Herudover skal det selvfølgelig nævnes, at temaoplysningerne også fremgår direkte af kildekoden, hvorigennem du ligeså kan finde disse oplysninger.

Smugkig andre bloggers plug-ins

Udover temaet, så er de plug-ins der benyttes, en vigtig del af det overall design af bloggen. Du kan ligesom med temaet, få en række oplysninger omkring de plug-ins den enkelte blog benytter. Dette kan du gøre ved at besøgende følgende hjemmeside.

Smugkig andre bloggers plug-ins således

Du ville ikke altid få oplyst alle plug-ins der benyttes, men de plug-ins som er synlig på bloggen, vil ofte fremgå af denne liste. Efterfølgende kan du blot finde disse plug-ins for, at se disses formål i den enkelte situation.

Fremgår ikke alle plug-ins af listen, så vil du også få oplyst enkelte fra den tidligere liste (denne hjemmeside) således, at du burde have det fulde billede af de plus-ins der benyttes på bloggen.

Hvad skal du så gøre nu?

Det er ofte en gode ide, at søge en masse inspiration fra forskellige blogs, før du vælger det tema og de plug-ins, som skal skabe din færdige blog. Brug derfor tiden på at kigge en masse muligheder igennem, før du vælger den endelige løsning.

Jeg vil personligt råde folk til, at de søger enten efter udenlandske blogs eller blogs i en anden kategori, når de forsøger at finde et nyt tema. På denne måde er du sikker på, at du ikke ender med, at ligne en af dine ”konkurrenter”.

Når du har valgt det grundlæggende tema, så er det vigtigt at du bruger tiden på, at gøre det unikt til dig og din blog. Alle temaer er blevet benyttet før, og således vil man ofte kunne finde en anden blog, som benytter det tema du har valgt. Bruger du derimod tiden på, at bygge videre på dette, så vil du stå ud i mængden. Har du plan om en professionel blog, så kan det ligeledes være en ide, at hyre en udvikler til at foretage rettelserne. På denne måde er du sikret, at alt sker på den rette måde samt du kan få udført en række tilpasninger etc., som ikke alle andre kan fra temaet grundlæggende indstillingerne.

Har du gode tips til, hvordan man finder et nyt design, så læg endelige en kommentar herunder.

2 thoughts on “Smugkig andre bloggeres WordPress temaer og plug-ins”

 1. Det er værd at huske på, at dette værktøj og lignende, kan bruges til at finde blogs der har installeret versioner af plugins der har sikkerhedshuller.

  Derfor: Husk at opdatere plugins løbende, når der kommer rettelser.

  1. Nicolaj Nielsen

   Hej Bjarke

   Tak for tippet.
   Især i disse perioder, hvor rigtig mange WP blogs bliver hacket er det vigtigt, at holde alt opdateret på sin blog.

   /Nicolaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top