Bijob igennem blog

Office, gadgets and coffee cup on wooden table

Kunne du tænkte dig et bijob? Kunne du tænke dig at tjene lidt penge, udover dit primære job? Hvis du kan svare ja til dette, så kan det være at et bijob som blogger er noget for dig. I Danmark findes der rigtig mange, unge og gamle, som har et bijob igennem en blog, som er med til at tjene dem lidt ekstra penge hver måned. Det gode ved at opbygge en god blog er, at du på sigt vil forsætte med at tjene penge, selvom du ikke ”bruger tiden” på bloggen. Dette vil sige, at der med den rigtige tilgang på sigt kan være tale om passiv indtjening, hvilket er en tiltalende tanke for rigtig mange, som ønsker sig et bijob.

Et bijob igennem en blog – hvordan?

Mange skræmmes ofte væk af alt det tekniske bagved bloggen, men det er blevet så nemt at oprette en blog du kan være stolt af, at ingen teknisk forståelse eller stor pengepung er påkrævet.

Men hvordan er det så helt præcis at bijob-delen sker, tænker du? Dette går simpelthen ud på, at du igennem bloggen skaber samarbejde med virksomheder, promovering af produkter eller bannerreklamer – og på denne måde skaber din egen indtjening. Selvom dette lyder svært, så er dette ikke tilfældet, da det ikke kræver noget teknisk kundskab eller særlig mange besøgende. Det som kræves af dig er, at du har lysten til at skrive og dele ud af din viden (Har du ikke noget viden? jo du har så, det har alle, alle har noget de kan dele ud af!)

Hvad er det så du skal blogge om?

Det kan som sådan være mange forskellige ting, det eneste du skal tænke på er, om der er nogle som har lyst til at læse med! Hvis der er folk der har lyst til at læse omkring emnet, så er det næsten altid mulighed for, at du kan skabe en indtjening og gøre det til dit bijob.

Hvordan sker indtjeningen?

Herunder har vi opsat et skema som fremsætter alle de mulige indtjeningskilder, som du som blogger kan gøre brug af. Alle disse vil være relevante for dit bijob som blogger.

Indtjeningstype: Klik %-salg Leads Andet
 Affiliate markedsføring   ja  ja  ja  Læs mere
 Google Adsense   ja  Læs mere
 Samarbejde med virksomheder   ja  ja  ja  ja  Læs mere
 Kommer snart  Læs mere

Hvordan laver man så den blog?

Vi har allerede skrevet en rigtig god guide til, hvordan du nemt og hurtigt kan lave en blog, uden at have teknisk erfaring. Men inden du kommer så langt, vil vi kort fremvise hvilke trin du skal igennem, og hvorfor du skal igennem disse. Det vil cirka tage 15-20 minutter at oprette blogge, og prisen vil være ca. 262 kr., hvilket du kun skal betale én gang om året for, at beholde bloggen (dvs. hvis du skulle stoppe, så skal disse ikke længere betales).

button

Trin 1: Find på navnet til bloggen. Det er vigtigt at du finder på det rette navn til din blog, da dette er det første som folk møder, og herved skal sige rigtig meget omkring det de kan komme til at læse på bloggen.

Trin 2: Tjek om dette navn er ledigt. Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger et navn, som ikke allerede er optaget. Guiden fremviser hvordan du nemt tjekker dette.

Trin 3: Køb domænet og webhotellet. Når du har fundet på navnet skal du købe dette (ditnanv.dk) med det samme for, at du er sikker på, at ikke andre kan købe dette. Efterfølgende skal du køb den server/webhotel det hele skal ligges på (fremviser vi i guiden).

Trin 4: Opsæt dit CMS (WordPress). Vores guide fremviser hvordan du får WordPress på din blog, hvilket er det nemmest system at benytte. Uden teknisk forståelse etc. kan du på meget kort tid blive ekspert i dette system. At udgive dit første blogindlæg vil kun tage få sekunder.

Trin 5: Find og installere det rette design. Designet betyder meget for din blog, og skal passe til temaet for din bijob blog. Vi hjælper guider til hvordan du finder det rette tema samt hvordan dette installeres på din blog.

Trin 6: Skriv dit første blogindlæg. Det er vigtigt at komme i gang, og ikke være bange for at skrive det første blogindlæg. Vi hjælper med tip & tricks hertil.

Trin 7: Påbegynd din markedsføring. Bliv ikke skræmt væk af det fine ud, vi fremviser blot hvordan du nemt kan gøre opmærksom på din blog.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top