Job til 14 årige

Office supplies, gadgets and coffee cup

Er du 14 år og ønsker dig et job? Lidt ekstra lommepenge til tøj og elektronik?

Dine muligheder er ikke mange – men – der er én muligheden som ikke særlig mange nævner, som du helt sikkert skal overvej!

Som blogger kan du tjene penge online – uden at du skal sidde bagved i SuperBrugsne!

Hvis man ønsker sig et job som 14 årig, så er der ofte ikke særlig mange muligheder, og man har ofte brug for hjælp fra forældre mv. for, at få lov til at gå med reklamer etc. Herudover er der enkelte jobs til 14 årige i sommerferien, men udover dette, er der meget få fysiske jobs til 14 årige.

Hvis man kigger væk fra de fysiske jobs, så findes der faktisk et “online job” som blogger, som de fleste 14 årige vil kunne håndtere. Dette er emnet for dette indlæg, hvor vi vil guide dig til, hvordan du kan tjene penge igennem din blog.

Sådan kan en blog være din indtægtskilde

Hvis man ikke allerede har en blog, så kan det være svært at forstå, hvordan sådan en kan skabe en indtægt. Derfor vil vi i dette afsnit fortælle dig hvordan, du igennem en blog har muligheden for at skabe dig en indtægt.

Indtjeningstype: Klik %-salg Leads Andet
 Affiliate markedsføring   ja  ja  ja  Læs mere
 Google Adsense   ja  Læs mere
 Samarbejde med virksomheder   ja  ja  ja  ja  Læs mere
 Kommer snart  Læs mere

Der findes flere måder hvorpå du igennem din blog, kan skabe dit eget job som 14 årige. Dette sker simpelthen fordi, du har et medie som virksomhederne har interesse for. Herunder har vi samlet nogle af de måder hvorpå, du kan skabe denne indtægt igennem en blog som 14 årig.

Herover har vi således fremvist hvordan den faktisk indtægt kan skabes, og du står formentlig men spørgsmål ”jamen hvordan får jeg disse aftaler”. Dette sker nemt igennem enten en affiliate-partner (f.eks. Partner-ads) eller Google Adsense. Så snart du har oprette en blog, så kan du læse mere omkring vores komplette guide til indtjening af penge igennem din blog her.

De mange unge bloggere

I de seneste år er der kommet rigtig mange unge bloggere til i Danmark, og mange af disse har fået stor succes (kendt som ”Teen bloggers”). Dette betyder også at en række af disse er begyndt, at se bloggen som det perfekte job som 14 årig. En række af disse bloggere har tjent gode penge fra deres blog ved siden af deres lommepenge.

Det kan være svært at sige præcis hvor meget disse unge bloggere tjener, da det kommer meget an på emnet de blogger om samt deres besøgeantal/relevansen af disse besøgende for virksomhederne. Derfor vil de tal vi nævner herunder, kun være taget ud fra vores snak med unge bloggere i Danmark. En 14 årig for i gns. 300-2000 kroner om måneden i lommepenge, og det vil formentlig være muligt for de fleste af disse, at fordoble dette med en god blog (der dagligt ligges timer i at vedligeholde).

Sådan laver du en blog som 14 årig

Vi har skrevet en rigtig god guide til hvordan du laver en blog, men vil kort gennemgå nogle af de elementer du skal have klar, før vi sender dig til denne guide. Selvom du formentlig ikke har særlig meget teknisk forståelse, så gennemgår vores guide alt fra A til Z. Følgende elementer skal du have styr på, på forhånd.

  1. Betalingsmuligheder. Det vil koste ca. 265 kr. i alt at oprette bloggen, og dette skal betales med et betalingskort.
  2. E-mail. Du har behov for en e-mail du kan tilgå for, at kunne oprette din blog (samt få tilsendt login oplysninger).
  3. Adresse. Du skal have en dansk adresse, som domænet og webhotellet bliver registreret i.

Når du har styr på alle disse elementer, så er du klar til at finde på det rette navn og lave din blog. Herunder er de trin som vores guide gennemgår, du kan hoppe direkte til guiden ved at trykke på linket herunder.

Trin 1: Test ledigheden af navnet
Trin 2: Bestil domænet
Trin 3: Bestil webhotellet
Trin 4: Opsæt dit valgte CMS
Trin 5: Opsæt dit valgte design

button

Job til 14 årige over alt

Om du er på udkig efter job til 14 årige i København, Århus, Odense eller Roskilde, så kan en blog være en mulighed for dig, da du det er job som er helt uafhængig af hvor i Danmark du befinder dig – sågar hvor i verden du befinder dig. Så længe du har en computer og internet, så kan du sådan set lave og fasteholde en blog. Dette er en af de helt store fordele ved en blog som job, da din lokalitet slet ikke er en restriktion. Læs mere omkring job til ugen igennem blogs her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top