Nytårsforsæt og det at lave en blog

Vi har oplevet en stigende tendens her i starten af 2016 for, at folk er begyndt at lave endnu flere blogs. Dette tyder således på, at folk formentlig har været i gang med nytårsforsættet, og nu gør brug af disse.

Vi har ikke altid haft den bedste holdning til nytårsforsættet, da vi ikke mener at det er det helt rigtige tidspunkt at påbegynde noget nyt på. Derfor har vi altid personligt holdt os fra at gøre brug af disse, men derimod ofte påbegyndt noget i februar og marts. Men, derfor skal vi jo ikke stå tilbage for at hjælpe de nye 2016 bloggere i gang.

Derfor har vi her sammensat en liste med de bedste indlæg, som vi mener en kommende eller ny blogger skal læse for, at få en god blog. Selvfølgelig ville vi mene, at alle indlæg her på Unitate.dk er værd at læse – men det tager måske en smule for lang tid.

Disse indlæg skal du som nye eller kommende blogger læse for, at lave og opretholde en god blog i 2016:

  1. Guide til at lave en blog – opdateret 2016-version.
  2. Introduktion til WordPress for nybegyndere.
  3. Få den rigtige WordPress sikkerhed.
  4. Få styr på SEO med et SEO-plugin.
  5. Undgå disse SEO fejl som nybegynder.
  6. 28 skrivetips til at fange dine læsere.
  7. 10 ideer til blogindlæg der skaber trafik.
  8. Opsæt Facebook til din blog
  9. Opsæt Instagram til din blog
  10. Hent den gratis e-bog omkring Instagram

Læser du disse indlæg inden du går i gang, eller kort tids herefter, så vil de besvare en række af de spørgsmål du står med. Som f.eks. hvordan man navigerer i WordPress? Hvordan man opretter en Facebook-profil? Hvordan man får følgere på de sociale medier? hvordan SEO fungerer? samt meget andet.

Herudover vil du få en masse god viden, som sikrer at du ikke begår en masse begynderfejl, som du senere skal rette op på. Det er altid nemmere at rette sine fejl fra starten (eller helt undgå dem), end at rette dem på et senere tidspunkt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top